Ολυμπιακοί Αγώνες: Δίχως σημαία, αλλά με τα… χρώματα της η Ρωσία στο Τόκιο

Ο αποκλεισμός της Ρωσίας από το Ολυμπιακό κίνημα για περίοδο δύο ετών, θα στερήσει από τους Ρώσους τη σημαία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όχι όμως και τα χρώματα της!

Ο αποκλεισμός της Ρωσίας από το Ολυμπιακό κίνημα για περίοδο δύο ετών, θα στερήσει από τους Ρώσους τη σημαία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όχι όμως και τα χρώματα της!

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ρωσίας εκμεταλλεύτηκε το ορόσημο των 100 ημερών πριν από την Τελετή Έναρξης των Αγώνων, προκειμένου να παρουσιάσει τις επίσημες εμφανίσεις της αντιπροσωπείας της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Η επίσημη παρουσίαση της ενδυμασίας των αθλητών/τριών της Ρωσίας πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα με τους πρωταγωνιστές σε ρόλο… μοντέλων να φορούν τα μπουφάν, μπλουζάκια πόλο, μαγιό με την τριχρωμία να κυριαρχεί (λευκό, μπλε και κόκκινο, όπως και η ρωσική σημαία).

«Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ ευφάνταστος. Στα ρούχα που παρουσιάζονται σήμερα μπορούμε να αναδείξουμε την εθνική μας σημαία με πολύ προφανή τρόπο», σχολίασε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Στάνισλαβ Πόζντινακοφ.

Αν και αρχικά υπήρξαν αντιδράσεις από τη ΔΟΕ, οι στολές πήραν την έγκριση, καθώς η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, ανέφερε ότι: «οι στολές της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 συμμορφώνονται με τις καθιερωμένες και δημοσιευμένες οδηγίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.