Μαυρομμάτης: “Δε μου βγήκε ο αγώνας” (vid)

Ο Νίκος Μαυρομμάτης δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνισή του στο σκητ της σκοποβολής.

Ο Έλληνας αθλητής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, λόγω της πανδημίας και τόνισε πως στόχος του είναι να αγωνιστεί και πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Χαρακτηριστικά, ο Μαυρομμάτης δήλωσε: “Έζησα την εμπειρία λίγο στενάχωρα γιατί δεν πήγα όσο καλά πίστευα ότι θα πάω. Αλλά όταν βρίσκεσαι στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, πάντα το απολαμβάνεις γιατί έχεις καταφέρει να βρεθείς εκεί. Ήταν φοβερή εμπειρία, έφτασε στο τέλος της χωρίς να καταφέρω να προκριθώ στον τελικό. Παρά το γεγονός ότι έδωσα το 100%. Δεν πήγε ο αγώνας για κάποιον λόγο έτσι όπως θα ήθελα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Θα κρατήσω την πολύ καλή οργάνωση της ελληνικής ομάδας και όλη την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων που ήταν δύσκολη. Ήταν οι δεύτεροι Ολυμπιακοί για εμένα. Έχω ζήσει Ολυμπιακούς και με κορωνοϊό και χωρίς κορωνοϊό και η φετινή διοργάνωση ήταν κάπως δύσκολη. Αυτή τη στιγμή με γεμίζει με απογοήτευση η παρουσία μου αλλά θα μου δώσει μεγαλύτερη δύναμη στο μέλλον να σηκωθώ και να παλέψω ακόμη πιο δυνατά και να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για την επόμενη διοργάνωση τον επόμενο Ολυμπιακό κύκλο. Να πάρω πάλι την πρόκριση”.

Τέλος, ο Μαυρομμάτης δήλωσε: “Είναι σημαντικό ότι βρέθηκα για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος μου είναι πάντα ο τελικός και τα μετάλλια. Θα συνεχίσω να το κυνηγάω μέχρι να το πετύχω”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.