Ζαφειρίου: “Ο στόχος ήταν η οκτάδα”

Η εθνική ανσάμπλ κατετάγη 9η στο σύνολο με 51.875 βαθμούς. Στο πρόγραμμα με τις 3 κορδέλες / 2 στεφάνια πήραν 26.000 βαθμούς, ενώ την πρώτη ημέρα αγωνίστηκαν στις 5 μπάλες και πήραν 25.875 βαθμούς

Η εθνική ανσάμπλ κατετάγη 9η στο σύνολο με 51.875 βαθμούς. Στο πρόγραμμα με τις 3 κορδέλες / 2 στεφάνια πήραν 26.000 βαθμούς, ενώ την πρώτη ημέρα αγωνίστηκαν στις 5 μπάλες και πήραν 25.875 βαθμούς.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Τζένη Παπαδοπούλου, μετά το τέλος του προγράμματος της ελληνικής ομάδας, δήλωσε: «Το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε την πρώτη ημέρα ήταν καταπληκτικό, χωρίς λάθη. Οι κριτές, δεν μπορώ να ξέρω το γιατί, έδωσαν πολύ χαμηλή βαθμολογία. Όλοι μας ρωτούσαν τι έγινε και κάναμε και μία επίσημη ένσταση αλλά δεν έγινε δεκτή. Τη δεύτερη ημέρα εκτελέσαμε το πρόγραμμα με ένα μικρό λάθος, χωρίς πτώση, αλά με μια μεγάλη μετακίνηση. Κατά τα άλλα τα κορίτσια απέφυγαν τις πτώσεις, και νομίζω ότι και το σημερινό αποτέλεσμα δεν τις αντιπροσωπεύει».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπαίνω στην διαδικασία να δω τι γίνεται με τοις άλλες χώρες. Εγώ ήθελα να πάρει η ομάδα μου αυτό που πραγματικά άξιζε. Θεωρώ ότι αν από χθες ήμασταν στο 26,500 και σήμερα με τη βαθμολογία, όπως κι σε άλλους αγώνες είχαμε, ήμασταν στο 26.300, θα μπαίναμε στην οκτάδα».

Η Μαριάνθη Ζαφειρίου είπε από την πλευρά της: «Ευχαριστήθηκα τη χθεσινή ημέρα αλλά και και τη σημερινή. Είμαι πολύ συγκινημένη που λάβαμε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τις προπονήτριές μου και όλους αυτούς που μας βοήθησαν και μας στήριξαν».

Ακόμη απαντώντας σε ερωτήσεις που τους θέσαμε απάντησαν οι Ελληνίδες αθλήτριες του ανσάμπλ: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από τις εκτελέσεις των προγραμμάτων μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να μπούμε στην οκτάδα που ήταν ο στόχος μας αλλά δεν πειράζει, είμαστε χαρούμενες με αυτό που κάναμε και συνεχίζουμε.

Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, αλλά δεν είμαστε αρκετά ευχαριστημένες από τη βαθμολογία. Θα συνεχίσουμε να είμαστε υπερήφανες, γιατί έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και το δείξαμε στο ταπί.

Μπορέσαμε και ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα, τα δώσαμε όλα, αυτό που δεν μας άρεσε ήταν η βαθμολογία. Ποιο πολύ η χθεσινή, σήμερα ήταν καλύτερα τα πράγματα για μας. Πιστεύουμε πως λειτουργούν και άλλα κριτήρια για τη βαθμολογία. Στις δύο προηγούμενες παρουσιάσεις που κάναμε και στην πρόκριση που πήραμε για το Λονδίνο, τα είχαμε αναιρέσει αυτά (σ.σ. τα περί βαθμολογίας), τώρα δεν ξέρουμε τι έγινε πάλι. Χαμηλή βαθμολογία μας έδωσαν αν και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.