Τσολακίδης: “Θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια”

Ο Τσολακίδης είναι ευχαριστημένος που πλέον είναι έκτος Ολυμπιονίκης, ωστόσο δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση του, καθώς θεωρεί πως θα μπορούσε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Τσολακίδης είναι ευχαριστημένος που πλέον είναι έκτος Ολυμπιονίκης, ωστόσο δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση του, καθώς θεωρεί πως  θα μπορούσε το χάλκινο μετάλλιο.

«Θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια, αλλά δεν ολοκλήρωσα πάλι το πρόγραμμά μου και έκανα ένα βήμα στον έξοδο, το οποίο μου στοίχισε ένα μετάλλιο. Θα είχα 15.500 με την αρχική αξία και με σωστή έξοδο θα πήγαινα στο 15.700», είπε αρχικά ο 33χρονος πρωταθλητής και στη συνέχεια εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να αφήσει την τελευταία άσκηση: «Έκανα ένα λάθος στο «χέλι» και κουράστηκα, με αποτέλεσμα να μην κάνω την τελευταία άσκηση. Το αποφάσισα πάνω στο πρόγραμμα. Αγχος είχα όπως σε όλους τους αγώνες. Στη γυμναστική πρέπει να εκτελέσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου και μπορεί να γίνει το λάθος». Επισήμανε μάλιστα, ότι ο προπονητής του, Αλέκος Ιωακειμίδης, του είπε ότι έπρεπε να ολοκληρώσει κανονικά το πρόγραμμα.

Σε ερώτηση για τη γεύση που του αφήνει η παρθενική συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Θεσσαλονικιός πρωταθλητής απάντησε: «Μία χαρά και μία λύπη. Χαρά γιατί ήρθα στους Ολυμπιακούς, πήγα στον τελικό και είμαι 6ος Ολυμπιονίκης, αλλά όταν μπορείς να διεκδικήσεις ένα μετάλλιο και για λίγο το χάνεις, αυτό αφήνει μία λύπη».

Όσο για το μέλλον του στην ενόργανη γυμναστική, ο Τσολακίδης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Δεν έχω να πω κάτι. Είμαι 33 χρονών. Τα τελευταία τρία χρόνια βλέπω κάθε χρονιά ξεχωριστά αν μπορώ να ανταπεξέλθω και παίρνω την απόφαση. Από αύριο θα δούμε που θα πάει ο κώδικας, ο οποίος αλλάζει σε κάθε Ολυμπιακό κύκλο και, αν μπορώ να σταθώ στον υψηλό ανταγωνισμό έχει καλώς. Αν δεν μπορώ, θεωρώ ότι θα σταματήσω την καριέρα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.