Ματαιώθηκαν οι τελικοί στο Μπακού, επιστρέφει εσπευσμένα η Εθνική ενόργανης των ανδρών

Τη ματαίωση των τελικών οργάνων του προ-Ολυμπιακού παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής του Μπακού ανακοίνωσαν οι Αζέροι διοργανωτές, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξή τους.

Τη ματαίωση των τελικών οργάνων του προ-Ολυμπιακού παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής του Μπακού ανακοίνωσαν οι Αζέροι διοργανωτές, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξή τους.
 
Οι τελικοί επρόκειτο να διεξαχθούν σε δύο δόσεις, το πρωί του Σαββάτου (14/03) και της Κυριακής (15/03), με την συμμετοχή του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους και του Νίκου Ηλιόπουλου στο μονόζυγο, αντίστοιχα.
 
Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής (13/03), λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του διήμερου προγράμματος των προκριματικών, η Ομοσπονδία Γυμναστικής του Αζερμπαϊτζάν αποφάσισε τη ματαίωση των τελικών, για λόγους προστασίας όλων των εμπλεκόμενων από τη διάδοση της νόσου του κορωνοϊού.
 
«Έπειτα από απόφαση της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων, υπό το Υπουργικό Συμβούλιο της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν, οι τελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής που ήταν προγραμματισμένοι για τις 14 και 15 Μαρτίου, ματαιώθηκαν.
Η απόφαση αυτή της Ομοσπονδίας Γυμναστικής του Αζερμπαϊτζάν σχετίζεται με την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού στον κόσμο και την εφαρμογή έκτακτων προληπτικών μέτρων», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στον επίσημο δικτυακό τόπο των Αζέρων.
 
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ελληνική αποστολή επιστρέφει εσπευσμένα στη βάση της και αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 13:50 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/03), μέσω Κωνσταντινούπολης, με την πτήση “TK 1849” της “Turkish Airlines”.
 
Στη διοργάνωση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς έξι αθλητές της Εθνικής ανδρών (Λευτέρης Πετρούνιας, Νίκος Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χριστόφορος-Άγγελος Κωνσταντινίδης, Αντώνης Τανταλίδης, Γιώργος Γαριβάλδης), συνοδευόμενοι από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Δημήτρη Ράφτη, Θεόφιλο Λαλεχό, τη φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς, τον γιατρό Οδυσσέα Παξινό και τον διεθνή κριτή Νίκο Προβιά.
 
Το παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης του Μπακού αποτελούσε τον προτελευταίο σταθμό της προ-Ολυμπιακής σειράς αγώνων, που θα καθορίσουν την παγκόσμια κατάταξη και θα δώσουν την Ολυμπιακή πρόκριση σε έναν αθλητή και μία αθλήτρια ανά όργανο. Ο τελευταίος αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Ντόχα του Κατάρ, αλλά προ ημερών αναβλήθηκε για τις 3-6 Ιουνίου, επίσης λόγω της νόσου Covid-19.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.