Match Center
TOP VIDEOS
video
Η καρδιά της ρυθμικής χτυπάει στην Ελλάδα! (video)
video
Tον Μάρτιο στο Π.Φάληρο το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής (video)
video
EGO GYM White Tower 2022 (vid)
Υπέροχο φινάλε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής στο Φάληρο
Η καρδιά της ρυθμικής γυμναστικής χτύπησε δυνατά στο Ολυμπιακό Κλειστό “Tae Kwon Do” στο Φάληρο, που πλημμύρισε από 3.000 φιλάθλους, δημιουργώντας το ομορφότερο φινάλε για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής - FIG World Cup 2024!
Άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων στο Φάληρο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής
Όλα είναι έτοιμα στο Φάληρο για την εντυπωσιακή φετινή πρεμιέρα των κορυφαίων αθλητριών της παγκόσμιας ρυθμικής γυμναστικής, που μαζί με τις Εθνικές μας ομάδες υπόσχονται ένα μοναδικό θέαμα από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής - FIG World Cup 2024.
Η ομορφιά της ρυθμικής γυμναστικής αναδεικνύεται στο Φάληρο, στο 9ο Διεθνές Τουρνουά Aphrodite Cup
Η μαγεία της ρυθμικής γυμναστικής πλημμυρίζει για άλλη μια χρονιά το Φάληρο, που για το ερχόμενο δεκαήμερο μετατρέπεται σε παγκόσμια πρωτεύουσα του αθλήματος, αρχικά μέσα από το 9ο Διεθνές Τουρνουά Aphrodite Cup (15-17 Μαρτίου) και κατόπιν με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής (22-24 Μαρτίου).
Πιο λαμπερό από ποτέ το 9ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Aphrodite Cup, με αθλήτριες από 32 χώρες και πέντε ηπείρους
Οι κορυφαίες Ελληνίδες πρωταθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής, μαζί με ανερχόμενες αθλήτριες από κάθε ήπειρο, θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στο 9ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Aphrodite Cup, το οποίο αναμένεται φέτος πιο λαμπερό από κάθε άλλη φορά.
video
Αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής: Παρελθόν, παρόν και μέλλον συναντιούνται στο Φάληρο! (video)
Με την πρώτη Συνέντευξη Τύπου, ακριβώς έναν μήνα πριν από τηνεπερχόμενη διοργάνωση, αλλά και με την πρεμιέρα ενός εντυπωσιακού βίντεο που συνδέει μαγικά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ελληνικής Ρυθμικής Γυμναστικής, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής - FIG World Cup 2024, το οποίο θα φιλοξενηθεί από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do).
Έσπασε τα ρεκόρ το 6o Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown
Επτακόσιες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής από κάθε γωνιά της Ευρώπης έκαναν τα όνειρά τους πραγματικότητα και χάρισαν ανεπανάληπτο θέαμα στο 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown, που φέτος έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχών και ήταν το εντυπωσιακότερο στην ιστορία του θεσμού!
700 αθλήτριες κάνουν μοναδικό το 6o Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown στη Θεσσαλονίκη
Ο εκπληκτικός αριθμός των 700 αθλητριών κάνει μοναδικό το 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο “PAOK Sports Arena”, στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας πιο κοντά το μέλλον της ρυθμικής γυμναστικής.
Ψαθάς: «Δ.Σ να λυθούν τα προβλήματα»»
Έκτακτο και ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ο επικεφαλής της Ώθησης, προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το σοβαρό πρόβλημα που ανέκυψε τον τελευταίο καιρό στους κόλπους της Ρυθμικής Γυμναστικής αναφορικά με τους εθνικούς αγώνες.
Ψαθάς: «Στην πρόσφατη Έκτακτη Γ. Σ της ΕΓΟ, απαγορεύθηκε να μου δοθεί ο λόγος»!
Ο Χρήστος Ψαθάς με ανακοίνωσή που εξέδωσε, τόνισε πως στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, απαγορεύθηκε να του δοθεί ο λόγος προκειμένου να τοποθετηθεί επί του μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης που ήταν η τροποποίηση του καταστατικού.
Ψαθάς: «Καλούμε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να αναλάβει τις ευθύνες του»
Ο Πρόεδρος της Ώθησης - Νέα Δυναμική και Ανάπτυξη στη Γυμναστική, Χρήστος Ψαθάς, με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε ερωτήματα στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Δεν ήρθε στη Βαλένθια η απευθείας Ολυμπιακή πρόκριση για την Παναγιώτα Λύτρα
Ο στόχος της Ολυμπιακής πρόκρισης δεν εκπληρώθηκε στη Βαλένθια για την Παναγιώτα Λύτρα, η οποία δεν κατόρθωσε να κατακτήσει το Ολυμπιακό εισιτήριο μέσα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής και έτσι θα κληθεί να κυνηγήσει την τελευταία διαθέσιμη θέση για το Παρίσι μέσω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2024, τον ερχόμενο Μάιο στη Βουδαπέστη.
Φιναλίστ στις κορύνες και 14η στο σύνθετο η Λύτρα στο Μιλάνο, με εμφάνιση – οιωνό Ολυμπιακής πρόκρισης!
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Παναγιώτα Λύτρα στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής του Μιλάνου, όπου κατέκτησε μεγάλη πρόκριση για τον τελικό στις κορύνες καθώς και την εξαιρετική 14η θέση στο σύνθετο ατομικό, στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα ενόψει του προ-Ολυμπιακού παγκόσμιου πρωταθλήματος που ακολουθεί στις 23-27 Αυγούστου στη Βαλένθια!
Η αθλήτρια που κατέκτησε Χρυσό με…σχεδόν σπασμένο αστράγαλο! (pics&vids)
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996, στην Ατλάντα, η Κέρι Στράγκ, χρειάζονταν ένα τέλειο άλμα για να δώσει το Χρυσό μετάλλιο στις ΗΠΑ, κάτι που έκανε αλλά με σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο!
Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων στις 5 μπάλες
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε με εντυπωσιακή εμφάνιση η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων στις 5 μπάλες, στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής “Pharaoh’s Cup” στο Κάιρο, επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες δυνατότητές της.
Εντυπωσίασε το 5ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown
Με υπέροχο θέαμα και με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλες τις συμμετέχουσες αποστολές ολοκληρώθηκε το 5ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 21 Μαΐου στο “PAOK Sports Arena” και ανέδειξε τη μοναδική ομορφιά της ρυθμικής γυμναστικής, αλλά και την πόλη της Θεσσαλονίκης ως ιδανική «οικοδέσποινα» μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.