Πόλο: Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το μέλλον των πρωταθλημάτων

Την Τρίτη (23/3) μέσω τηλεδιάσκεψης θα συζητηθεί η τύχη των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και της Α' Εθνικής γυναικών.

Την Τρίτη (23/3) μέσω τηλεδιάσκεψης θα συζητηθεί η τύχη των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και της Α’ Εθνικής. 

Ύστερα από την απόφαση των “λοιμωξιολόγων” να ανάψουν το “πράσινο φως” για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, η ΚΟΕ και οι εκπρόσωποι θα συζητήσουν στην τηλεδιάσκεψη πώς είναι εφικτή η συνέχιση και η ολοκλήρωση της σεζόν. Είναι σίγουρο ότι η χρονιά θα είναι συντομότερη σε σχέση με το αρχικό πλάνο καθώς έχουν αφαιρεθεί και τα play – out. 

Όσον αφορά την Α1 ανδρών έχουν πραγματοποιηθεί οι έξι αγωνιστικές από τις 26. Ένα πιθανό σενάριο είναι να πραγματοποιηθούν τα μισά παιχνίδια και να αγωνιστούν όλες οι ομάδες τουλάχιστον μια φορά μεταξύ τους. 

Στην Α Εθνική γυναικών έχουν πραγματοποιηθεί οι πέντε από τις 18 αγωνιστικές. Όμως υπάρχει αρκετή ευελιξία γιατί η Εθνική γυναικών δεν έχει υποχρεώσεις όπως η Ανδρών με του Ολυμπιακούς στο Τόκιο και έτσι ίσως ολοκληρωθεί κανονικά ολόκληρο το πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.