Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 6-11: Τρομερό δεύτερο ημίχρονο και «μπρέικ»

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 1-0 στους τελικούς με τη Βουλιαγμένη

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 11-6 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά των τελικών. Η ομάδα του Πειραιά, πραγματοποίησε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο χτίζοντας μια διαφορά που ήταν δύσκολο να ανατραπεί και τώρα έχει αυτή το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι ερυθρόλευκοι, πήραν το προβάδισμα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης χάρις το τέρμα του Γενηδουνιά ωστόσο οι γηπεδούχοι λίγο μετά τη μέση της πρώτης περιόδου, πέρασαν μπροστά 2-1 με τους Γκιουβέτση, Αλαφραγκή να σκοράρουν. Εν τέλη, το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 3-3 αφού και οι δύο ομάδες σκόραραν συνεχόμενα εναλλάξ.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με την Βουλιαγμένη να παίρνει και πάλι προβάδισμα μετά το δεύτερο γκολ του Γκιουβέτση στο παιχνίδι. Βέβαια, ο αγώνας ήταν τόσο ισορροπημένος που μέχρι τότε καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει ένα ασφαλές πλεονέκτημα. Οι γηπεδούχοι είχαν το ρόλο του οδηγού αλλά ο Ολυμπιακός συνεχώς ακολουθούσε στο σκορ και έφερνε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Κάπως έτσι, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 5-5.

Στη τρίτη περίοδο, κυριάρχησαν οι αποβολές και οι χαμένες επιθέσεις και από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός όμως, κατάφερε και πήρε «κεφάλι» στο σκορ μετά το αρχικό 1-0 έπειτα από γκολ του Δερβίση. Και οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί καθώς λίγο πριν το τέλος του δεκαλέπτου προηγήθηκαν με δύο τέρματα διάφορα χάρις σε γκολ των Χρυσοσπάθη, Σκουμπάκη (6-8).

Το δεύτερο ημίχρονο, εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό καθώς και στη τέταρτη και τελευταία περίοδο οι παίκτες του απέδωσαν εξαιρετικά. Συγκεκριμένα, το σερί των φιλοξενούμενων διευρύνθηκε από το 2-0 στο 5-0 και κάπως έτσι το σκορ έφτασε στο 6-11. Στο χρονικό διάστημα αυτό, ο Γενηδουνιάς πέτυχε τρία συνεχόμενα τέρματα δίνοντας ουσιαστικά στην ομάδα του τη νίκη.

Τα οκτάλπετα: 3-3, 5-5, 6-8, 6-11

Ο δεύτερος μεταξύ τους τελικός, θα διεξαχθεί στο Πειραιά τη Πέμπτη(12/5) στις 18:00


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.