Ολυμπιακός-Γλυφάδα 17-1: Καταιγιστικές οι “Ερυθρόλευκες”

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 17-1 της Γλυφάδας και πανηγύρισε της 15η νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης βρίσκονται σε εξαιρετική σωματική, αλλά και πνευματική κατάσταση. Ξεπερνούν κάθε εμπόδιο με χαρακτηριστική ευκολία.

Οι “Ερυθρόλευκες” ήταν ανώτερες καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, άσκησαν τεράστια πίεση στον αντίπαλο τους, μην αφήνοντας του κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Από την ομάδα του Χάρη Παυλίδη ξεχώρισαν οι Πλευρίτου και Αβραμίδου, οι οποίες σημείωσαν από 3 τέρματα, ενώ για την Γλυφάδα κορυφαία ήταν η Καρύτσα, η οποία σημείωσε το 1 και μοναδικό γκολ της ομάδας της.

Τα οκταλεπτα: 0-6, 1-3, 0-3, 0-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 3, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη, Τσουκαλά 2, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά 3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Μπινιάρη, Νίνου, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου, Κόλλια, Θωμοπούλου, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντωτού, Γαλιατσάτου, Ταχίρι, Καρύτσα 1, Π. Γκίλλα, Κατσώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.