Πόλο – Κύπελλο Ελλάδας: Final – 8 για τους Άνδρες, Final – 4 για τις Γυναίκες

Η ΚΟΕ με ανακοίνωση που γνωστοποίησε ενημέρωσε ότι θα διεξαχθεί Κύπελλο Ελλάδας στην υδατοσφαίριση, με την μορφή Final - 8 για τους Άνδρες και Final - 4 για τις Γυναίκες.

Η διοργάνωση θα υλοποιηθεί τις ίδιες ημερομηνίες, δηλαδή 21-23/5, αλλά και στο ίδιο κολυμβητήριο.

Το εισιτήριο για μια θέση στο Κύπελλο Ελλάδας θα πάρουν οι πρώτοι οκτώ σύλλογοι από το πρωτάθλημα Ανδρών και οι πρώτες τέσσερις ομάδες από τις Γυναίκες.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Την διεξαγωγή των διοργανώσεων Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, εντός του Μαϊου (21-23/5), αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ.

Το STOIXIMAN Κύπελλο Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών θα διεξαχθεί με τη μορφή Final 8 και τη συμμετοχή των οκτώ (8) πρώτων ομάδων της κατάταξης της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και το αντίστοιχο STOIXIMAN Κύπελλο Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, τις ίδιες ημερομηνίες (21-23/5) με τη μορφή Final 4 και τη συμμετοχή των τεσσάρων (4) πρώτων ομάδων της κατάταξης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Α’ Γυναικών.

Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν στο ίδιο Κολυμβητήριο, που θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση, με αυστηρή εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για Covid – 19 το οποίο θα είναι σε ισχύ.

Η κλήρωση, τόσο για το Final 8 των Ανδρών, όσο και το Final 4 Γυναικών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στα γραφεία της ΚΟΕ, τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4), στις 13.00, με την επισήμανση πως σ’ ότι αφορά το Κύπελλο των Γυναικών, θα κληρωθούν οι θέσεις (1-4) δεδομένου ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.