Βλάχος: “Είναι σα να σου λένε διάλεξε ένα από τα δύο σου παιδιά” (vid)

Ο Θοδωρής Βλάχος αναφέρθηκε στο δίλημμα μεταξύ Εθνικής ομάδας πόλο και Ολυμπιακού, όσον αφορά την παραμονή του στον πάγκο ενός εκ των δύο.

Μια δύσκολη απόφαση έχει να λάβει ο Θοδωρής Βλάχος. Ο τεχνικός τόσο της Εθνικής ομάδα πόλο όσο και του Ολυμπιακού πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε ένα από τα δύο του “παιδιά”, όπως χαρακτήρισε τις ομάδες που κοουτσάρει.

Μάλιστα υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι θα αποφασίσει που θα συνεχίσει όσο δύσκολη και αν είναι η επιλογή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα με Γιαννόπουλο και Αφρουδάκη στο Τόκιο. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Σεπτέμβριο. Είμαι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που ανανεώνει κάθε χρόνο το συμβόλαιό του. Μου έκαναν μια πρόταση. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ είμαι προπονητής μέχρι τώρα στις δύο κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ο Ολυμπιακός κορυφαία στην Ευρώπη και η Ελλάδα στον κόσμο.


Το δίλημμα αυτό που μου έχει μπει πρέπει να το δεχτώ και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το δίλημμα, αλλά από την στιγμή που μπαίνω είναι πολύ δύσκολη η απόφαση. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε συμβολαίων. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι αυτό δεν το έκανα για τα χρήματα.


Είναι σαν να σου λένε ότι έχεις δύο παιδιά και άφησε το ένα πίσω από την πόρτα. Είναι δύσκολη η απόφασή μου και δεν ξέρω τι θα κάνω. Είναι κάτι που δεν με αφήνει να χαρώ πάρα πολύ την μεγάλη διάκριση. Ότι και να αποφασίσω, όποια ομάδα και να αφήσω, το θα κάνω με μαυρισμένη ψυχή. Είναι κάτι που δεν το ήθελα. Έτσι όπως φτάσαμε, είναι δύσκολο να αφήσεις ένα από τα δύο παιδιά σου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.