Αφρουδάκης: “Ας γιορτάσουμε μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό πόλο”

Ο Γιώργος Αφρουδάκης αναφέρθηκε στο κατόρθωμα της Εθνικής ομάδας πόλο, τονίζοντας ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήθελε αποκλειστικά το χρυσό.

Στόχος της Ελλάδας ήταν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιώργου Αφρουδάκη. Μάλιστα ο αρχηγός αποστολής υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, καθώς αμυντικά η “γαλανόλευκη” έκανε το χειρότερο της παιχνίδι.

“Τα συναισθήματα είναι έντονα, έχω ζήσει πάρα πολλές έντονες στιγμές με την Εθνική, ωραίες και άσχημες. Αυτό που έζησα εδώ ως αρχηγός αποστολής είναι κάτι διαφορετικό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήμουν εδώ. Είμαι λίγο συναισθηματικά φορτισμένος. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε το χρυσό, αυτό λέει πολλά. Δεν κατεβήκαμε στον τελικό για να χειροκροτήσουμε τους Σέρβους. Αμυντικά, κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας. Δίκαια χάσαμε. Είναι ώρα να γιορτάσουμε μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό πόλο, η εικόνα μιλάει από μόνη της”, δήλωσε ο Αφρουδάκης στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.