Ελλάδα – Σερβία 10-13: “Ασημένια” η γαλανόλευκη (hls)

Η Ελλάδα πάλεψε για το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο πόλο, όμως ηττήθηκε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων με 13-10 από την Σερβία και αναδείχθηκε δεύτερη και ασημένια.

Κακή αρχή για την Ελλάδα στο πρώτο οκτάλεπτο κόντρα στη Σερβία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσιάστηκε προβληματική στην άμυνα και δέχθηκε 6 γκολ από τους τυπικά φιλοξενούμενους. Αντίθετα οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πέτυχαν μόλις τρία.

Μάλιστα ο τερματοφύλακας της “χρυσής” ομάδα του Ρίο, Μίτροβιτς έκανε μια καλή εμφάνιση καθώς σταμάτησε τρία σουτ της “γαλανόλευκης”.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Ελλάδα εμφανίστηκε τελείως διαφορετική τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό και μόλις σε ενάμιση λεπτό σκόραρε τρία γκολ και έφτασε στο 7-7. Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου η Σερβία πήρε προβάδισμα με τον Πρλαΐνοβιτς (7-8).

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου ο Μάντιτς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Σερβία, αλλά η γαλανόλευκη απάντησε με Μουρίκη και Φουντούλη έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (9-9). Το νέο προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Πρλαΐνοβιτς και έκανε το 10-9.

Στο τέταρτο οκτάλεπτ ο Σκουμπάκης έκανε το 10-10, αλλά οι Σέρβοι με ένα 3-0 αναδείχθηκαν για δεύτερη φορά στην ιστορία του χρυσοί ύστερα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 και η Ελλάδα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Θυμίζουμε ότι η Ουγγαρία κέρδισε την Ισπανία με 9-5, έτσι κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο πλαίσιο του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο.

Τα οκτάλεπτα: 3-6, 7-8, 9-10, 10-13


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.