Ελλάδα – Μαυροβούνιο 10-4: Με άμυνα και Γενηδουνιά τρελαίνει τον ντουνιά! (hls)

Η Εθνική πόλο ανδρών με εκπληκτική άμυνα και σούπερ Γενηδουνιά διέλυσε ….το Μαυροβούνιο και πέρασε στην τετράδα του Ολυμπιακού τουρνουά!

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι πλέον σε τροχιά μεταλλίου και θα διεκδικήσει θέση στον τελικό στις 6 του μήνα απέναντι σε Κροατία ή Ουγγαρία! Είναι η δεύτερη φορά που οι Έλληνες φτάνουν σε τετράδα Ολυμπιακών Αγώνων και η πρώτη μετά το Αθήνα 2004!

Στο πρώτο οκτάλεπτο η Ελλάδα με άμυνα – γρανίτη κράτησε ανέπαφη την εστία της και προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Γενηδουνιά.

Με την έναρξη του β’ οκταλέπτου οι Μαυροβούνιοι ισοφάρισαν, αλλά η ελληνική απάντηση ήταν άμεση, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να ξαναπαίρνει προβάδισμα με 2-1 με τον Φουντούλη και να το επεκτείνει λίγο αργότερα με τον Γκιουβέτση, στο πρώτο ελληνικό γκολ στον παίκτη παραπάνω!

Η Ελλάδα έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο τρίτο οκτάλεπτο κάνοντας το 4-1 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γενηδουνιά, ο οποίος πέτυχε και το πέμπτο γκολ της Εθνικής, την ώρα που η άμυνα και ο τερματοφύλακας Ζερδεβάς ήταν αδιαπέραστοι!

Ο Γενηδουνιάς με πέναλτι ανέβασε περαιτέρω τον δείκτη του σκορ στο 6-1 χάρη στο τέταρτο δικό του γκολ λίγο πριν το τέλος του οκταλέπτου, με το Μαυροβούνιο να μειώνει στη συνέχεια σε 6-2.

Μαυροβούνιοι ψαλίδισαν κι άλλο τη διαφορά σε 6-3 με το ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου, όμως ο Παπαν αστασίου διαμόρφωσε το 7-3 και ο Αργυρόπουλος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.

Το πάρτι συνεχίστηκε με το 9-3 του Γενηδουνιά με τη μείωση του σκορ σε 9-4 να μην έχει πλέον καμία σημασία καθώς ο Καπότσης διαμόρφωσε το τελικό 10-4 λίγο πριν το τέλος!

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 3-1, 4-2.

Διαιτητές: Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Σεβέρο (Ιταλία)

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβας, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς): Κάντιτς, Μπργκούλιαν 1, Πέρκοβιτς, Πέτκοβιτς, Τσούτσκοβιτς 1, Πόπαντιτς, Βίντοβιτς, Ουκρόπινα, Ιβοβιτς 2, Σπάιτς, Μάτκοβιτς, Μπανίσεβιτς

** Εκτός 12άδας από ελληνικής πλευράς έμεινε και πάλι ο δεύτερος τερματοφύλακας, Κώστας Γαλανίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.