Βλάχος: “Δε φοβηθήκα την παγκόσμια πρωταθλήτρια, ούτε και τους Ούγγρους”

Ο Θοδωρής Βλάχος σχολίασε το αποτέλεσμα της Ελλάδας με την Ιταλία, υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες του δε φοβήθηκαν ούτε λεπτό την παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Η Εθνική Ελλάδα είναι έτοιμη να παλέψει με κάθε αντίπαλο είτε αυτός είναι η Ιταλία είτε η Ουγγαρία, δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην ισοπαλία με 6-6 κόντρα στην γειτονική χώρα, τονίζοντας ότι η “γαλανόλευκη” θα μπορούσε να είχε πάρει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και όχι μόνο την ισοπαλία.

«Σίγουρα, αν μου έλεγαν από πριν ότι θα φέρναμε ισοπαλία με τους Ιταλούς θα ήμουν ευχαριστημένος. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, όμως, χάσαμε μια ευκαιρία να τους κερδίσουμε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κρατάμε, όμως όλα τα θετικά από αυτό το παιχνίδι. Κρατάμε το “6” στην άμυνα. Κρατάμε ότι δεν φοβηθήκαμε ούτε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, μια ομάδα με τεράστιες περγαμηνές, από τις κορυφαίες στο τουρνουά. Όπως δεν φοβηθήκαμε και την Ουγγαρία στην πρεμιέρα. Κι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να το διατηρήσουμε και στη συνέχεια», δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.