Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέροφ», στην αναμέτρηση με την οποία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό LEN Champions League (21:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη. Οι Πειραιώτες έχουν αποκλειστεί από το Final 4 της διοργάνωσης.

Ο Μανώλης Ζερδεβάς δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Έχουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Μαρσέιγ, η οποία μας νίκησε στην έδρα της και αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο για… ρεβάνς. Μπορεί να είναι ο τελευταίος μας αγώνας για τη διοργάνωση του Champions League, αλλά η προσέγγισή μας είναι η ίδια και στόχος μας δεν είναι άλλος πέρα από τη νίκη. Η νοοτροπία της ομάδας παραμένει ίδια, όσα χρόνια είμαι μέλος της και αυτή είναι, ότι στοχεύουμε την κορυφή, ανεξάρτητα τις δυσκολίες και δεν τα παρατάμε ποτέ. Αυτό θα κάνουμε και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η γαλλική ομάδα».