Ολυμπιακός: Έτοιμος για την έκτη του νίκη κόντρα στη Ραντνίσκι

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς και θέλει τη νίκη, για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στο Final 8 (17:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στον τελικό της Πάτρας, κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο και θα ψάξουν την έκτη τους νίκη σε επτά ματς, η οποία θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Θα περίμενε κάποιος ότι απέναντι στη Ραντνίτσκι θα εμφανιστούμε κουρασμένοι μετά τους αγώνες Κυπέλλου που είχαμε αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά εγώ βλέπω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους βοηθούς μου, τον Βαγγέλη Δελακά και τον Μανώλη Βασιλειάδη που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Αναλύσαμε τη Ραντνίτσκι στο βίντεο. Φυσικά, στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, περιμένουμε να νικήσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να το καταφέρουμε, καθώς, κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι, θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή μας στο Final-8».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Φουντούλης τόνισε: «Παίζουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στη Ραντνίτσκι, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της τελευταία, αλλά παραμένει ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Θέλουμε τη νίκη για να βρεθούμε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στη συμμετοχή μας στο Final-8».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.