Ραντνίτσκι – Βουλιαγμένη 9-9 : Σημαντικός βαθμός με εξαιρετικό Παπασηφάκη

Σε καταπληκτικό παιχνίδι στο οποίο ο ΝΟΒ έκανε εξαιρετική τρίτη περίοδο γυρίζοντας το 5-1 σε 6-5, Ραντνίσκι και Βουλιαγμένη, αναδείχτηκαν ισόπαλες 9-9 στους ομίλους του Champions League.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League και η Ραντνίσκι υποδέχτηκε στην Σερβία τη Βουλιαγμένη. Οι γηπεδούχοι ήταν φιναλίστ το 2014 στον τελικό της Βαρκελώνης, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6 από την Μπαρτσελονέτα, ενώ το 2013, είχαν κατακτήσει το LEN Euro Cup.

ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΒ

Η Βουλιαγμένη στις πρώτες δύο περιόδους του ματς, παρουσιάστηκε αρκετά κακή, είχε λάθος επιλογές στα σουτ και δεν βρήκε σε καμία περίπτωση τον ρυθμό της.

Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν με τον Τρούλο στον παίκτη παραπάνω, όμως στη συνέχεια η Ραντνίτσκι πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα.

Ο Στανόγεβιτς με σουτ από τα έξι μέτρα ισοφάρισε σε 1-1 ενώ ο Γιάνκοβιτς στον παίκτη παραπάνω έκανε το 2-1. Το 3-1 ήρθε με τρομερή ατομική ενέργεια του Μάρκο Ραντούλοβιτς και αυτό ήταν το ατοτέλεσμα της περιόδου. Ο Τσουκ, στην δεύτερη περίοδο, στον παίκτη παραπάνω έκανε το 4-1.

Παρά το γεγονός πως η Βουλιαγμένη είχε το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω σε τρεις περιπτώσεις στην δεύτερη περίοδο δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί για να σκοράρει και να μειώσει τη διαφορά. Το ημίχρονο βρήκε την Ραντνίσκι να προηγείται με 5-1 με τον Βίτσο που πέτυχε γκολ στον παίκτη παραπάνω.

Η Βουλιαγμένη είχε 1/11 σουτ κάτι που αποτελούσε το μεγάλο της πρόβλημα.

ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ο κόουτς του ΝΟΒ, Βλαντιμίρ Βουγιατζίνοβιτς, κατάφερε ν΄αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του, που μπήκαν αποφασισμένοι για να γυρίσουν το ματς.

Με ασύλληπτη εμφάνιση στην τρίτη περίοδο, έκαναν το 6-5!

Ο Καλογερόπουλος μείωσε σε 5-2 σχεδόν μετά 15 λεπτά, ενώ ο Παπασηφάκης, έκανε το 5-5 με τρία διαδοχικά γκολ! Το 6-5 σημείωσε ο Καλογερόπουλος με λόμπα!

Η Ραντνίσκι αντέδρασε και ισοφάρισε σε 6-6 με τον Ραντούλοβιτς στον παίκτη παραπάνω και οι γηπεδούχοι προηγήθκαν με 7-6 με τον Βρλιτς.

Η Βουλιαγμένη έφερε το ματς στα ίσα με τον Νικολαΐδη και ο Γιάνκοβιτς για τους γηπεδούχους, σημείωσε το 8-7.

Η ομάδα της Σερβίας, πήρε προβάδισμα δύο γκολ με τον Πλγέβαντσιτς όπως ο μεγάλος πρωταγωιστής, ο Παπασηφάκης με δύο γκολ έγραψε το τελικό 9-9 δύο λεπτά πριν το τέλος. Μάλιστα η Βουλιαγμένη είχε και 29.3΄΄στην διάθεσή της για να πάρει τη νίκη, όμως το τελευταίο σουτ κατέληξε άουτ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 0-5, 4-3

Ραντνίτσκι: Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 2, Τσουκ 1, Βίτσο 1, Ουκρόπινα, Γκαβρίλοβιτς, Πλιέβαντσιτς 1, Ραντούλοβιτς 2, Λούκιτς, Βρλιτς 1, Τοντορόβσκι

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμυράς, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.