Μιλάνοβιτς: «Μας δίνει κίνητρο η νίκη»

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς συνδύασε με μία σπουδαία νίκη το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στον πάγκο της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Υπό το… βλέμμα του προκατόχου του, Θοδωρή Βλάχου, που ήταν παρών στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», ο Σέρβος τεχνικός οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στο 9-7 επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Προ Ρέκο και μετά το ματς δεν έκρυψε τη χαρά του για το αποτέλεσμα, αν και επισήμανε ότι η ομάδα του έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη, μας δίνει κίνητρο. Δουλέψαμε πολύ, είμαστε ικανοποιημένοι από την άμυνα που είχαμε. Κάναμε κάποια λάθη, δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ, που δεν επιτρέπεται.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νευρικοί στην επίθεση, κάναμε κάποια βιαστικά σουτ. Ήταν ένα σκληρό ματς, το πρώτο φέτος στην Ευρώπη και η νίκη μας δίνει κίνητρα να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Οι παίκτες μου έχουν μεγάλη καρδιά, είναι ενωμένοι, τα δίνουν όλα στην άμυνα, ενώ και ο τερματοφύλακας μας ήταν φανταστικός κάτω από τα δοκάρια», δήλωσε ο Μιλάνοβιτς.

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού (τρία γκολ), Φίλιπ Φιλίποβιτς, δήλωσε από την πλευρά του: «Προετοιμαζόμασταν για αυτό το ματς από την αρχή της σεζόν, ήταν σκληρό παιχνίδι από το ξεκίνημα.

Η Προ Ρέκο είναι η back to back πρωταθλήτρια του Champions League. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ο Μπίγιατς τα πήγε εξαιρετικά κάτω από τα δοκάρια και πήραμε μεγάλη δύναμη από αυτούς τους υπέροχους οπαδούς, ήταν και αυτό ένα κλειδί. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.