Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη (hls)

Ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από το καλό του πρόσωπο στην Ισπανία και ηττήθηκε 9-5 από τη Μπαρτσελονέτα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Champions League.

Οι “ερυθρόλευκοι” έπεσαν πάνω στην φοβερή άμυνα των Ισπανών, την οποία δεν κατάφεραν να διασπάσουν παρά ελάχιστες φορές, την ίδια στιγμή που η Μπαρτσελονέτα είχε πολλές περισσότερες λύσεις επιθετικά.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός και γνώρισε την 3η ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, αποτέλεσμα που τον βάζει σε… μπελάδες όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Γεννηδουνιάς, Φιλίποβιτς και Κολόμβος οι σκόρερ των “ερυθρόλευκων”, ενώ από την αλλη πλευρά ο Λαρούμπε ήταν ο μοναδικός που σκόραρε δύο γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-0, 2-2

Μπαρτσελονέτα: Πινέδο, Φάμερα, Γρανάδος Ορτέγκα 1, Μουνιαρίθ 1, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 2, Παβιγιάρ 1, Φερνάντες, Ασένσιο 1, Περόνε 1, Μπιέλ, Μπούστος Σάντσεθ, Αγκίρε

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλας, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης, Γουβής, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.