Ολυμπιακός-Ντιναμό Τιφλίδας 20-9: Συνεπής και κυρίαρχος στην πρεμιέρα (hls)

Με το... δεξί μπήκαν στις υποχρεώσεις τους στο Champions League Πόλο οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σοβαρός την πρώτη αγωνιστική της Διοργάνωσης και έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας με 20-9.

Από την αρχή του αγώνα οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν πως δεν έχουν διάθεση να αφήσουν και πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν με 4-0. Το οκτάλεπτο έκλεισε στο 5-2, με τον Φουντούλη να πετυχαίνει τρία γκολ σε αυτό το διάστημα.

Στον ίδιο ρυθμό πήγε το ματς και στη δεύτερη περίοδό του, με τους γηπεδούχους να μη αφήνουν το… πόδι από το γκάζι και να διευρύνουν τη διαφορά τους φτάνοντας στο 9-4 του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα η εικόνα ήταν η ίδια, με τον Ολυμπιακό να φτάνει ξανά στη μέγιστη διαφορά των έξι τερμάτων και με αυτή να κλείνει το τρίτο κομμάτι του παιχνιδιού (13-7).

Στην τελευταία περίοδο οι Πειραιώτες έστειλαν τον αγώνα σε διψήφια διαφορά γκολ και κατάφεραν να επικρατρήσουν εν τέλει με 20-9, μπαίνοντας έτσι με το… δεξί στην πρεμιέρα του Champions League.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 9-4, 13-7, 20-9

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γκίλλας, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 8, Γούβης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ: Ραζμάντζε, Τκεσχελασβίλι, Νταντβάνι, Ιμναϊσβίλι, Μπιτάντζε 1, Ζελάκα 4, Αντεϊσβίλι 1, Σάριτς 1, Μεσκί, Μαγκρακβελίντζε, Βάσιτς 2, Ακβλεντιάνι, Σουμπλάντζε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.