Γρανάδα-Γιουνάιτεντ 0-2: Προβάδισμα πρόκρισης οι Άγγλοι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε εύκολα από την έδρα της Γρανάδα επικρατώντας με 2-0 και είναι πλέον κοντά στην ημιτελική φάση του Europa League.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και κυριάρχησε στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, με εξαιρετική κατοχή μπάλας και μεγαλύτερη επιθετικότητα σε αυτό το διάστημα.

Οι παίκτες του Σόλσκιερ “χτύπησαν” στο ανοιχτό γήπεδο όταν μετά από μεγάλη μεταβίβαση του Λίντελοφ, ο Ράσφορντ κινήθηκε ταχύτατα στην πλάτη της ισπανικής άμυνας, και μετά από εξαιρετικό κοντρόλ νίκησε τον τερματοφύλακα της Γρανάδα για να διαμορφώσει στο 31ο λεπτό το 0-1.

Μετά το ημίωρο η Γρανάδα ανέβασε σταδιακά την απόδοσή της και αξιοποίησε τα μέτρα που την έδωσαν οι Άγγλοι προσεγγίζοντας αρκετές φορές την περιοχή του Ντε Χέα. Οι “κόκκινοι διάβολοι” πήραν άριστα στη διαχείριση του αποτελέσματος μετά το 0-1, πέτυχαν ακόμη ένα γκολ με πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο φινάλε του αγώνα και έφυγαν με καθαρή νίκη από την Ισπανία και είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά την επόμενη εβδομάδα στη ρεβάνς του “Ολντ Τράφορντ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.