Δυνάμο Ζάγκρεμπ – Βιγιαρεάλ 0-1: “Υποβρύχια” απόδραση (hls)

Η Βιγιαρεάλ πέρασε από το Μάξιμιρ στη Κροατία και πλέον έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ζεράρ Μορένο με πέναλτι. Η ρεβάνς στην Ισπανία (15/4).

Ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο. Μοιρασμένη η κατοχή (44% – 56%), πάνω κάτω ίδιες οι τελικές προσπάθειες (6 – 7). Ελάχιστα καλύτερη η Βιγιαρεάλ στο ξεκίνημα, ανέβασε την απόδοσή της και άρχισε να γίνεται επικίνδυνη η Δυνάμο στα τέλη του πρώτου μέρους. Στο καλό της διάστημα όμως η Δυνάμο υπέπεσε σε παράβαση για χέρι του Τεοφίλ – Κατρίν σε γύρισμα του Μορένο στη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν το πέναλτι και ο Ζεράρ Μορένο άνοιξε το σκορ (0-1, 44ο λεπτό). Ο 29χρονος διεθνής επιθετικός έφτασε τα 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει συμμετοχή σε 9 γκολ της ομάδας στα 8 ευρωπαϊκά παιχνίδια (5 γκολ – 4 ασίστ). 8ο γκολ στα τελευταία πέντε ματς για τον φορμαρισμένο επιθετικό που το περασμένο Σαββατοκύριακο πέτυχε χατ τρικ στο πρωτάθλημα.

Οι αλλαγές της Δυνάμο (Καστράτι, Πέτκοβιτς) στην επανάληψη έδωσαν ενέργεια στους Κροάτες, όμως η Βιγιαρεάλ είχε τις ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Πάκο Αλκάθερ, που επίσης μπήκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, να αστοχεί για το 0-2 στη κορυφαία στιγμή της στο 62ο λεπτό. Με σωστή διαχείριση και καλή κυκλοφορία μπάλας, η ισπανική ομάδα του Ουνάι Έμερι απέκτησε προβάδισμα για τα ημιτελικά.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού μεταξύ Άρσεναλ – Σλάβια Πράγας (1-0, Πεπέ, 1-1 Χόλες).

Δυνάμο Ζάγκρεμπ (Κρζναρ): Λιβάκοβιτς, Τεοφίλ – Κατρίν, Ριστόφσκι, Λάουριτσεν, Γκβαρντιόλ (71′ Λέοβατς) Αντέμι, Γιάκιτς (61′ Καστράτι), Ιβάνουσετς, Ατιέμβεν (61′ Πέτκοβιτς), Μάγερ (82′ Φράνζιτς), Όρσιτς (82′ Τόλιτς)

Βιγιαρεάλ (Έμερι): Ρούλι, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Φόιτ, Καπού, Παρέχο, Τριγέρος, (86′ Πένια) Πεντράθα, Τσουκβουέζε (69′ Μόι Γκόμεθ), Μπάκα (46′ Αλκάθερ), Μορένο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.