Επαφές του μάνταζερ του Ινσίνιε με ανθρώπους της Μίλαν

Προβληματισμό έχει δημιουργήσει στη Νάπολι, η συνάντηση που είχε ο μάνατζερ του Λορέντσο Ινσίνιε, με ανθρώπους της Μίλαν στα γραφεία των «ροσονέρι».

Προβληματισμό έχει δημιουργήσει στη Νάπολι, η συνάντηση που είχε ο μάνατζερ του Λορέντσο Ινσίνιε, με ανθρώπους της Μίλαν στα γραφεία των «ροσονέρι». Ο λόγος της επίσκεψης του Βιτσέντσο Πισακάνε, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, παραμένει ασαφής.
Γέννημα θρέμμα Nαπολιτάνος ο Ινσίνιε, έχει φορέσει 388 φορές τη φανέλα των «παρτενοπέι», συνεισφέροντας 105 γκολ και 83 ασίστ. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός μετράει εφέτος 15 γκολ σε 26 αγώνες στη Serie A και συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο.

Το συμβόλαιο του 29χρονου άσου εκπνέει τον Ιούνιο του 2022 και μπορεί αυτή η συνάντηση του μάνατζερ του με ανθρώπους της Μίλαν να λειτουργεί ως μοχλός πίεσης στον πρόεδρο των «ατζούρι» Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Oι φήμες για μεταγραφή του παίκτη σε άλλο σύλλογο θα συνεχίζονται όσο μένει ανοικτό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.