Μπαρτσελόνα: Ελπίδες για τον τίτλο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε με 1-0 από την Σεβίλλη και παλεύει με τους "δαίμονες" Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε με 1-0 από την Σεβίλλη και παλεύει με τους “δαίμονες” Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο.

Νέα απώλεια βαθμών για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς οι “ροχιμπλάνκος” έχασαν στο παιχνίδι της Κυριακής (4/4), βάζοντας στο παιχνίδι του τίτλου τόσο τους “μπλαουγκράνα” όσο και τους “μπλάνκος”.

Η αγωνιστική εικόνα της Μπαρτσελόνα με την έναρξη της σεζόν από το 2021 είναι εντυπωσιακή. Ο Ρόναλντ Κούμαν τρέχει το αήττητο των 13 αγώνων και μόνο από το παιχνίδι με την Κάντιθ έχει χάσει βαθμούς, καθώς οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (σ.σ 1-1).  

Σημαντικό ρόλο για την πορεία της ισπανικής ομάδας παίζει ο Λιονέλ Μέσι. Το αστέρι του “Καμπ Νου” βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και αυτό αποδεικνύεται από την αγωνιστική του κατάσταση μέσα στο γήπεδο. 

Τους τελευταίους μήνες ο Ολλανδός προπονητής έχει κάνει τροποποιήσεις στο σύστημα και χρησιμοποιεί τρεις κεντρικούς αμυντικός, μια αλλαγή που αποδίδει καρπούς. Έτσι συμμαζεύτηκε το πρόβλημα στην άμυνα και στα παιχνίδια με Ουέσκα, Γρανάδα, Έλτσε, Σεβίλλη, Οσασούνα έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. 

Βελτιωμένη είναι και η εικόνα των Πέδρι, Ντε Γιόνγκ, Ντεμπελέ, Ντεστ, Αραούχο και Μινγκέθα, οι οποίοι έχουν βοηθήσει τον σύλλογο με αποτέλεσμα να θυμίζει Μπαρτσελόνα από τα…παλιά. 

Επομένως οι “μπλαουγκράνα” πρέπει να κερδίσουν το κρίσιμο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο Σάββατο (10/4, 22:00μ.μ)  και έτσι απειλεί σε μεγάλο βαθμό την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κυρίως όμως τον τίτλο του πρωταθλήματος που ο Τσολο  θέλει να φέρει ξανά στο στάδιο Μετροπολιτάνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.