Μπάγερν-Σεβίλη: Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Η σημερινή αναμέτρηση για το Σούπερ Καπ στο «Puskas Arena» της Βουδαπέστης, ανάμεσα σε Μπάγερν και Σεβίλη, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η σημερινή αναμέτρηση στο «Puskas Aréna» της Βουδαπέστης, για το Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μπάγερν και Σεβίλη, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Τόσο εξαιτίας της παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες, που θα δώσει μία άλλη διάσταση στο παιχνίδι, όσο και για την περιέργεια των περισσότερων, αν θα μπορέσει η ομάδα της Ανδαλουσίας να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε μία ομάδα που κατέκτησε το τρεμπλ την περασμένη σεζόν και που στη δεδομένη στιγμή, μοιάζει ανίκητη. Εμείς επιλέξαμε κάποια ενδιαφέροντας στοιχεία ενόψει του βραδινού παιχνιδιού.

=  Σε έξι από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις στο UEFA Super Cup, οι κάτοχοι του Champions League, νίκησαν τους κατόχους του Europa League. Από την έναρξη του Europa League το 2009, μόνο η Ατλέτικο Μαδρίτης, ως υποτιθέμενο αουτσάιντερ, έχει κερδίσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.
= Έξι παίκτες της Μπάγερν, οι Νόιερ,Μίλερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ερναντές και Μαρτίνεθ, θα έχουν την ευκαιρία να σηκώσουν για δεύτερη φορά στην καριέρα τους το UEFA Super Cup.
= Οι νταμπλούχοι Γερμανίας, κέρδισαν για πρώτη φορά το τρόπαιο, το 2013, μετά τη νίκη τους επί της Τσέλσι στα πέναλτι.

= Η Σεβίλλη είχε αναμετρηθεί ξανά με τη Μπάγερν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την περίοδο 2017-18. Η Μπάγερν είχε επικρατήσει 2-1 στο πρώτο ματς στην Ανδαλουσία και με το 0-0 της ρεβάνς πήρε την πρόκριση, για να αποκλειστεί στη συνέχεια από την κάτοχο του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει σκοράρει 16 τέρματα σε 15 ματς μέσα στο ημερολογιακό έτος και 5 σε 6 ευρωπαϊκά ματς.
= Τα προηγούμενα χρόνια αυτά τα ματς του Super Cup, πρόσφεραν πολλές συγκινήσεις. Τέσσερις από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις οδηγήθηκαν στην παράταση. Πέρυσι η Λίβερπουλ επικράτησε 5-4 στα πέναλτι της Τσέλσι.
= Και οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται σε εντυπωσιακή φόρμα. Η Μπάγερν προέρχεται από ένα εντυπωσιακό σερί 22 συνεχόμενων νικών και είναι 31 ματς αήττητη. Η Σεβίλλη δεν έχει χάσει στους τελευταίους 21 αγώνες. Επιπροσθέτως να πούμε ότι οι Βαυαροί είναι αήττητοι στα 16 τελευταία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, μακριά από το «Allianz Arena», με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.