Super Cup: “Μάχη” για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup στη Βουδαπέστη (22:00).

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup στη Βουδαπέστη (22:00). Οι δυο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο την εφετινή σεζόν και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρώτου τίτλου. Στους δυο φιναλίστ μοιράστηκαν από 2.100 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μετά την απόφαση της UEFA να υπάρξει κόσμος στο γήπεδο “Puskas Arena”, χωρίς όμως να ξεπεράσει το 30% της χωρητικότητας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.  

Οι δυο ομάδες προέρχονται από αήττητα σερί, με τους Βαυαρούς να μετρούν 31 ματς χωρίς ήττα και τους Ανδαλουσιανούς 21. Η γερμανική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τους Κομάν και Νιανζού, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Λεβαντόφσκι, αν και όλα δείχνουν πως ο Πολωνός επιθετικός θα αγωνιστεί κανονικά. Από την άλλη πλευρά, η ισπανική ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. 

Ο Φλικ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Νόιερ, Παβάρ, Αλαμπα, Μπόατενγκ, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ και Λεβαντόβσκι. 

Από την άλλη πλευρά, ο Λοπετέγι αναμένεται να παρατάξει τη Σεβίλλη με τους Βάτσλι, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Εσκουδέρο, Ράκιτιτς, Φερνάντο, Χορδάν, Σούσο, Ντε Γιονγκ και Οκάμπος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.