Μπάρισιτς: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Ο Ζόραν Μπάρισιτς υποστήριξε ότι με βάση την εικόνα και των δύο αγώνων η Ραπίντ πήρε δίκαια την πρόκριση επί του Αστέρα.

Ο Ζόραν Μπάρισιτς υποστήριξε ότι με βάση την εικόνα και των δύο αγώνων η Ραπίντ πήρε δίκαια την πρόκριση επί του Αστέρα. Ο τεχνικός των Αυστριακών τόνισε ότι το γεγονός πως η ομάδα του προηγήθηκε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του επαναληπτικού.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Χαίρομαι που τα καταφέραμε. Είχαμε στόχο να παίξουμε επιθετικά και να κάνουμε ευκαιρίες. Το πετύχαμε κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Ευτυχώς προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Ισοφαριστήκαμε αλλά η ομάδα συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο και ευτυχώς κάναμε το 2-1. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και να πω ευχαριστώ στους οπαδούς μας».

Για τον Σάουμπ:
«Θα μπορούσε να παίζει και βασικός. Ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε δύο γκολ. Αυτό θέλει και τύχη. Θα είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες αν δεν κάναμε τόσο περίπλοκο το ματς. Χρειαζόμαστε εμπειρία για να το κάνουμε αυτό».

Για το ότι δεν έπαιξε επιθετικά από την αρχή:
«Για εμάς ήταν φυσιολογικό να δεχθούμε γκολ. Ο Αστέρας δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Μπορεί να ήμασταν φαβορί αλλά είναι δύσκολο κόντρα σε καλές ομάδες να πετυχαίνεις το στόχο. Και πάλι να πω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί έτρεξε πολύ. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Για το που κρίθηκε η πρόκριση:
«Οι λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα. Αν δούμε τους δύο αγώνες, τότε θα διαπιστώσουμε ότι αξίζαμε την πρόκριση».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τον Αστέρα:
«Ο Γκρατσίνι, ο Ντε Μπλάσις, ο Κάφα, ο Ουσέρο, ο Ναβάρο που δεν ήταν σε καλή μέρα… Έχουν πολλούς καλούς παίκτες».

Ο Σάκης Τσιώλης από την πλευρά του έδωσε συγχαρητήρια στη Ραπίντ και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στη Βιέννη ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι η ομάδα του δεν έβαλε γκολ στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και σε συνδυασμό με το ότι δεν κατάφερε να νικήσει στο πρώτο ματς, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης:
 
«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη στην Τρίπολη και αυτό μας κόστισε. Στο πρώτο ημίχρονο κοντρολάραμε το ματς και χάσαμε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μπαράλες και τον Ουσέρο. Στο δεύτερο μέρος η Ραπίντ πίεσε, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και είχε την ψυχολογία με το μέρος της. Εμείς ήμασταν μέσα στην πρόκριση μέχρι και πέντε λεπτά πριν από το τέλος. Σε 3-4 ευκαιρίες μέσα στην περιοχή δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Η Ραπίντ στην κόντρα έβαλε το 3-1 σε μια άτυχη στιγμή της άμυνας μας. Συγχαρητήρια στη Ραπίντ και καλή συνέχεια».

Για το αν η Ραπίντ ήταν τυχερή:
«Δεν ήταν τύχη. Η Ραπίντ είναι καλή ομάδα. Πέρασε στις λεπτομέρειες. Έγιναν δύο συναρπαστικά ματς και αυτός που έβαλε τα γκολ πέρασε».

Για το ότι ο Αστέρας δεν είχε επίσημα ματς:
«Είχαμε πιθανότητες. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό. Κατά 50% είμαστε καινούργια ομάδα, αλλά θα πω ότι σταθήκαμε καλά. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Θα μπορούσαμε εμείς να είμαστε στη θέση της Ραπίντ».

Για τον στόχο του Αστέρα:
«Το ότι έχουμε πιο μεγάλο και δυνατό ρόστερ σημαίνει ότι ο στόχος είναι να ξαναπάμε στα πλέι οφ και να ξαναπαίξουμε Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.