Κοτσαμάν: «Από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας μας»

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Αϊκούτ Κοτσαμάν, στάθηκε απλώς στο ένα γκολ προβάδισμα που έχει η ομάδα του ενόψει της ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, με την Μπενφίκα στο «Λουζ».

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Αϊκούτ Κοτσαμάν, στάθηκε απλώς στο ένα γκολ προβάδισμα που έχει η ομάδα του ενόψει της ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, με την Μπενφίκα στο «Λουζ».

Ο προπονητής των Τούρκων χαρακτήρισε το παιχνίδι αυτό ως ένα από τα σημαντικότερα στην ιστορία του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης , ωστόσο ήταν μετρημένος στα λόγια του χαρακτηρίζοντας την πορτογαλική ομάδα πιο έμπειρη κι εξαιρετικά δυνατή.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αϊκούτ Κοτσαμάν στη συνέντευξη Τύπου, πριν τη ρεβάνς του 1-0 του «Σουκρού Σαράτσογλου» για το Γιουρόπα Λιγκ: «Η Μπενφίκα είναι πιο έμπειρη ομάδα, διότι έχει παίξει σημαντικό αριθμό ευρωπαϊκών αγώνων. Ακόμη και με το 1-0 υπέρ μας, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Παίζουμε ιστορικό παιχνίδι, από τα σημαντικότερα της ιστορίας μας, αντιμετωπίζοντας έναν εξαιρετικά δυνατό αντίπαλο. Δουλέψαμε στην τελευταία προπόνηση στα πέναλτι, αλλά το σημαντικό θα είναι να είμαστε έτοιμοι στο μυαλό. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι, αναλογικά με τον τρόπο που μπορούμε. Τώρα έχουμε ν΄ αντιμετωπίσουμε ένα καλό σύνολο μπροστά στο κοινό του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.