Νίκη στην εκπνοή για την Τσέλσι (video)

Με γκολ του Νταβίντ Λουίζ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Τσέλσι νίκησε 2-1 τη Βασιλεία στο "Σεντ Γιάκομπ Παρκ" και έκανε βήμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League.

Με γκολ του Νταβίντ Λουίζ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Τσέλσι νίκησε 2-1 τη Βασιλεία στο “Σεντ Γιάκομπ Παρκ” και έκανε βήμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League. Το γκολ του Μόουζες από το 12′ έστειλε τους “μπλε” στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, ενώ ο Αζάρ στο 45′ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομα΄δας του, αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Η Τσέλσι κυριάρχησε στα πρώτα 45′, οι Ελβετοί ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 48′ με τον Στόκερ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Τσεχ. Ο Τόρες στο 54′ μιμήθηκε τον αντίπαλό του, σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι του Ζόμερ με σουτ από την περιοχή και οι γηπεδούχοι που είχαν καλές φάσεις χρειάστηκε να περιμένουν το 87′ για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Ο διαιτητής είδε ανατροπή του Στόκερ από τον Αθπιλικουέτα, ο Σερ δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε και πάλι ελπίδες στην ομάδα του. Αυτές βέβαια μειώθηκαν κατά πολύ στην εκπνοή της αναμέτρησης. Στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νταβίντ Λουίζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ευθύνη του Ζόμερ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έκανε ευκολότερο το έργο της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Φ. Ντέγκεν, Σερ, Ντράγκοβιτς, Παρκ, Φράι, Σαλάχ (78′ Ντ. Ντέγκεν(, Ντιέ (61′ Ντίας), Ελ Νενί (65′ Ζουά), Στόκερ, Στρέλερ

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Λάμπαρντ (79′ Όσκαρ), Ραμίρες, Αζάρ (71′ Μάτα), Μόουζες, Τόρες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.