Ο Μιχαλήτσος “ακτινογραφεί” τη Ρόζενμποργκ

O αρχισκάουτερ του Αρη, Γιάννης Μιχαλήτσος μιλάει στο Novasports.gr και "ακτινογραφεί" τη Ρόζενμποργκ.

Ο αρχισκάουτερ του Άρη και δεξί χέρι του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην κατασκοπία των προσεχών αντιπάλων της ομάδας, Γιάννης Μιχαλήτσος, μιλά στο Novasports.gr και “ακτινογραφεί” τη Ρόζενμποργκ . Το εμπόδιο της τελευταίας καλούνται να ξεπεράσουν οι κίτρινοι, προκειμένου να καταφέρουν τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διάκριση της ιστορίας  τους. Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ματς της Πέμπτης έχει ήδη ξεκινήσει…

-Πως περιμένετε αγωνιστικά τους Νορβηγούς;
“Νομίζω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη από την άποψη πως η Ρόζενμποργκ δεν έχει τίποτα να χάσει. Επειδή την παρακολούθησα και στο φιλικό με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ,θεωρώ πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό άλλωστε δείχνει και το τελικό 1-2 με το οποίο κέρδισε τους Κροάτες”

-Δεν έχει επηρεαστεί, δηλαδή, από το ότι το πρωτάθλημα της Νορβηγίας έχει τελειώσει εδώ και καιρό…
“Το πρωτάθλημα της Νορβηγίας μπορεί να τελείωσε, όμως η Ρόζενμποργκ πριν από 15 μέρες έδωσε επίσημο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν και επομένως δεν έχει μεγάλη αγωνιστική αποχή. Άρα δε νομίζω πως υφίσταται ο παράγοντας αποχή από τους αγώνες”

-Ποιους παίκτες πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Άρης;
“Σίγουρα ο Πρίτσα είναι πολύ επικίνδυνος, όπως και ο Μιόλτσκρεντ, ενώ θεωρώ πολύ θετικό που όπως λέγεται δεν θα αγωνιστούν στη Θεσσαλονίκη οι Ντεμίτοφ και Ίβερσεν. Η Ρόζενμποργκ είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο 4-3-3 το οποίο απεδείχθη πως της πηγαίνει περισσότερο σε σχέση με το 4-4-2 και πιστεύω πως έτσι θα παραταχθεί και την Πέμπτη. Με τους τρεις μπροστά απελευθερώθηκε και αποδίδει πολύ καλύτερα”

-Το ότι ο Έγκεν θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Ρόζενμποργκ, μπορεί να επηρεάσει;
“Αυτό δε νομίζω πως μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Σημασία έχει τι θα γίνεται μέσα στο γήπεδο και όχι το εάν ο προπονητής των Νορβηγών παίζει το τελευταίο του ματς”

-Περιμένετε ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”;
“Σίγουρα περιμένω μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, μια γιορτή η οποία θέλω να πιστεύω πως θα οδηγήσει τον Άρη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!” 

Κανονικά με Οριόλ

Πολύ ευχάριστα μαντάτα επεφύλασσε η σημερινή προπόνηση για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ο οποίος είδε με ικανοποίηση τον Λοθάνο Οριόλ να βγάζει ξανά όλο το πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του ενόψει Πέμπτης. Το ίδιο συνέβη, όπως αναμενόταν άλλωστε και με τους Κουλουχέρη, Βαγγέλι. Έτσι μοναδικοί απόντες από το μεγάλο ραντεβού με τη Ρόζενμποργκ θα είναι οι Ρονάλντο Γκιάρο και Χουάνμα τους οποίους ο Κούπερ περιμένει πια από το νέο έτος.

Την Τετάρτη υπάρχει μια τελευταία προπόνηση στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου μετά το τέλος της οποίας ο Αργεντίνος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας. Στη 1 το μεσημέρι εξάλλου θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Από την πλευρά τους οι Νορβηγοί που φτάνουν τελικά σήμερα, μέσω Σπλιτ, στη Θεσσαλονίκη, θα προπονηθούν στις 7 αύριο το βράδυ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Νιλς Άρνε Έγκεν θα μιλήσει με τη σειρά του στους δημοσιογράφους. 
                                                                                  
…Παναγιώτης  Στεφάνου  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.