Ο Μπίλιτς δεν δίνει ελπίδες στον ΠΑΟΚ

Ο Σλάβεν Μπίλιτς «βλέπει» τον ΠΑΟΚ να λυγίζει στο Ζάγκρεμπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, ο οποίος θα είναι μεταξύ των θεατών του αυριανού αγώνα Ντιναμό- ΠΑΟΚ για το Europa League, παρουσιάστηκε αισιόδοξος στις προβλέψεις του για το αποτέλεσμα.

«Η Ντιναμό είχε βρεθεί και στο παρελθόν κοντά σε τέτοιες προκρίσεις, αλλά ποτέ τόσο κοντά. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, η ομάδα θέλει τη νίκη για να προκριθεί και πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Θα είναι δύσκολο το έργο της, αλλά είμαι βέβαιος πως οι άνθρωποι του Ζάγκρεμπ θα δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στην Ευρώπη την άνοιξη, κάτι που περιμένουν εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε.

Στο μεταξύ με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται  οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του «Μάξιμιρ», προκειμένου να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα η αναμέτρηση. Τουλάχιστον δώδεκα υπάλληλοι εργάζονται νυχθημερόν για να απομακρύνουν τον πάγο και το χιόνι από το χορτάρι του γηπέδου εν όψει της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Ανάλογες εργασίες θα γίνουν και την  Τετάρτη. Η θερμοκρασία φτάνει μέχρι και έξι βαθμούς κάτω από το μηδέν στην κροατική πρωτεύουσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!