Δεν χάθηκε τίποτα

Αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση μέσα στην Κροατία είναι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Όλοι στον “Δικέφαλο” του Βορρά συμφωνούν πως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλιστεί κατά μεγάλο ποσοστό η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, στην αναμέτρηση με τη Μπριζ. Όμως, προσπαθούν να κρατήσουν ψηλά την ψυχολογία τους και υπογραμμίζουν πως έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ακόμα και τη νίκη μέσα στο Ζάγκρεμπ, απέναντι στη Ντιναμό.

Ο Μάκης Χάβος στρέφει πλέον την προσοχή του στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λάρισα. Μοναδικός στόχος στο συγκεκριμένο ματς είναι η νίκη, που θα δώσει το δικαίωμα στον “Δικέφαλο” του Βορρά να ξεπεράσει την ισοπαλία με τη Μπριζ και παράλληλα να αναρριχηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στους Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Λίνο και Μαλεζά, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα μείνουν εκτός αποστολής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή των Σνάουτσνερ και Μπουσαΐντι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επίσης, εκτός αποστολής θα μείνει και ο τιμωρημένος, Φωτάκης. Αναγκαστικά, ο Χάβος θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ με τον Ελ Ζαρ να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Στα θετικά για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι οι καλές εμφανίσεις του Ζουέλα, ο οποίος έχει καταφέρει να καλύψει χωρίς προβλήματα το δεξί άκρο της άμυνας, χωρίς ουσιαστικά να είναι αυτή η φυσική του θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.