Χάβος: Ολοι θέλουμε τη νίκη”


Εκτός αποστολής ο Σνάουτσνερ

Ποιοτικό ποδόσφαιρο, διατηρώντας αλώβητη την άμυνα του, προσδοκά να προσφέρει αύριο ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Μπριζ στην Τούμπα, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (22.05, ANT1).

 Δηλώσεις, ακόμη, για τον “Δικέφαλο” έκανε και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ.

“Η μέχρι τώρα πορεία μας στην Ευρώπη είναι θετική. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε αύριο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας, που θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κακή εικόνα που έχει μέχρι τώρα στους ομίλους. Στο παιχνίδι επανέρχονται ο Ίβιτς και ο Βιτόλο, αλλά ακόμη έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε διαθέσιμους όλους τους παίκτες, αλλιώς υπάρχει πρόβλημα. Όσοι έχουν παίξει μέχρι τώρα έδωσαν τα πάντα και έχουν πάει καλά.”, τόνισε ο έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε για την Μπριζ: “Δεν παύει να είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, χωρίς σκοπιμότητες και χρειάζεται προσοχή. Καμία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη δεν είναι αδιάφορη, αφού αυτά τα παιχνίδια είναι πρόκληση για όλους.”

Σε ερώτηση για το αν το σύνολό του παίζει καλύτερα στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη απάντησε: “Ο ΠΑΟΚ, στα παιχνίδια που είμαι εγώ στον πάγκο, αποδίδει καλά σε όλα τα ματς.”

Για αφιέρωμα της ΟΥΕΦΑ, που χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ “.Σπεσιαλίστα του 1-0”, σχολίασε: “Σε όλα τα παιχνίδια πας για το μηδέν στην άμυνα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε να παίξουμε επιθετικά, αλλά πιστεύω ότι με τους παίκτες που έχουμε θα παίξουμε και καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.”

Σε ότι αφορά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ατρομητο είπε: “Είναι στενάχωρο το γεγονός ότι έχουμε μία ήττα μέσα στην έδρα μας. Είναι θετικό ότι έχουμε παιχνίδι γρήγορα μετά το ματς της Κυριακής.”

Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, με τη σειρά του, δήλωσε: “Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Φυσικά και είναι κίνητρο να βρίσκεται η ομάδα την επόμενη χρονιά στους “ισχυρούς” των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στην Ευρώπη, όμως, υπάρχουν πολλά κίνητρα.”

Ερωτηθείς για τον αγώνα με τον Ατρόμητο απάντησε: “Τώρα έχουμε επικεντρωθεί στο αυριανό παιχνίδι. Γι’ αυτό είμαστε εδώ να μιλήσουμε. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.”

Σε προσωπικό επίπεδο ανέφερε: “Δε μου προκαλεί άγχος ότι δε σκοράρω, αφού κερδίζει η ομάδα. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο για αυτό. Θέλω να βάλω γκολ, να δώσω ασίστ, αλλά πρώτα από όλα με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα. Αισθάνομαι καλά. Πέρασα ένα διάστημα προσαρμογής. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.