Ιστορική πρόκριση για τη Φενέρ (Video)

Λάτσιο και Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Ολίμπικο" της Ρώμης, με τους Τούρκους να προκρίνονται για πρώτη φορά στα χρονικά σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Λάτσιο και Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο “Ολίμπικο” της Ρώμης, με τους Τούρκους να προκρίνονται για πρώτη φορά στα χρονικά σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η καλή πορεία στο Europa League ήταν απ’ την αρχή της χρονιάς στόχος για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης που κατάφερε να μείνει όρθια στην ιταλική πρωτεύουσα.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τη Λάτσιο να έχει την υπεροχή, αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Ντεμιρέλ. Οι Ιταλοί ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος και βρήκαν τελικά τον δρόμο για τα δίχτυα στο 60′ με κεφαλιά του Λούλιτς.

Η Λάτσιο πήρε τα πάνω της και αναζήτησε το δεύτερο γκολ που θα έστελνε το “ζευγάρι” σε παράταση, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα, ο Ερκίν με σουτ από την περιοχή στο 74′ ισοφάρισε σε 1-1, έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων (που ήθελαν πλέον τρία ακόμη γκολ) και “σφράγισε” την πρόκριση των Τούρκων.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Μπιάβα (56′ Κλόζε), Ράντου, Έντερσον (73′ Φλοκάρι), Κάνα, Λεντέσμα, Ερνάνες, Καντρέβα, Λούλιτς, Κόζακ (77′ Ρότζι)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Ντεμιρέλ, Γιόμπο, Τσίγκλερ, Κορκμάζ, Γκιονούλ, Μεϊρέλες, Σαχίν, Ερκίν (87′ Κράσιτς), Μπαρόνι (73′ Ουτσάν), Κάιτ, Βεμπό (80′ Τοπούζ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.