Με φόρα από το ντέρμπι στο Σπλιτ (Αποστολή Μ. Βογιατζάκης)

Πιο κοντά στο όνειρο
Μόνο νίκη θέλει ο Χιμένεθ

Μόνο τη νίκη θέλει η ΑΕΚ απέναντι στη Χάιντουκ μέσα στο Σπλιτ (20:00). Οι “κιτρινόμαροι” θέλουν το “τρίποντο”, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Ένωση ισοβαθμεί με την Άντερλεχτ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του εβδόμου ομίλου με 4 βαθμούς, όμως οι Βέλγοι υπερτερούν, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στα μεταξύ τους ματς.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την καλή ψυχολογία που έχει μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα περιμένει νίκη της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, απέναντι στην Άντερλεχτ για να αναρριχηθεί μόνη στη δεύτερη θέση και να ψάξει στο ματς με τους Ρώσους, την τελευταία αγωνιστική, τη νίκη πρόκριση.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Ένωση με 4-2-3-1 και τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια. Οι Μανωλάς και Δέλλας αναμένεται να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ Μάκος και Καφές θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ. Ο Λυμπερόπουλος θα αγωνιστεί μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο, ενώ οι Σκόκο και Λεονάρντο θα αγωνιστούν στις πτέρυγες. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπλάνκο.

Η αποστολή αποτελείται από τους Σάχα, Αραμπατζή, Νασούτι, Μανωλά, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Νταντόμο, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγό, Ντιόπ, Μπερνς, Γεωργέα, Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Γκέντσογλου και Φροξυλιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.