Έβαλε τις βάσεις στο φινάλε (Video)

Η Φενέρμπαχτσε εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της μειονέκτημα και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά επικράτησε 2-0 της Λάτσιο στην Κωνσταντινούπολη.

Η Φενέρμπαχτσε εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της μειονέκτημα και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά επικράτησε 2-0 της Λάτσιο στην Κωνσταντινούπολη. Το ματς ήταν γρήγορο από την έναρξή του και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αρκετές, όμως τα γκολ άργησαν να έρθουν.

Η “Φενέρ” είχε δύο δοκάρια, με τον Σόου στο πρώτο ημίχρονο και με τον Μεϊρέλες στο δεύτερο, αλλά χρειάστηκε την αποβολή του Ονάζι στο 47′ για να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης. Ο Βεμπό στο 78′ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που έκανε ο Ράντου με χέρι, ενώ ο Κάιτ στο 90′ με σουτ απ’ τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λάτσιο που είχε απ’ την πλευρά της ακόμη ένα δοκάρι με τον Καντρέβα, έχει πλέον αν μη τι άλλο δύσκολο έργο ενόψει της ρεβάνς. Η πρώτη της ήττα στο φετινό Europa League ενδέχεται να της κοστίσει και τον αποκλεισμό απ’ τη διοργάνωση.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Ντεμιρέλ, Γιόμπο, Τσίγκλερ, Κορκμάζ, Γκιονούλ, Μεϊρέλες, Τοπάλ (71′ Ερκίν), Μπαρόνι (75′ Ουτσάν), Κάιτ, Σόου (86′ Τοπούζ), Βεμπό

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Ράντου, Έντερσον (62′ Λεντέσμα), Κάνα, Ερνάνες (86′ Μάουρι), Γκονζάλες, Καντρέβα, Λούλιτς, Ονάζι, Κόζακ (72′ Κλόζε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.