Γλυκιά ήττα για τη Βασιλεία (Video)

Το "εισιτήριο" για τους "8" του Europa League πήρε η Βασιλεία παρά την ήττα της με 1-0 από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Χάρη στο υπέρ τους 2-0 στον πρώτο αγώνα, οι Ελβετοί που έπαιξαν με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο, άφησαν έξω τους Ρώσους που ουσιαστικά "αυτοκτόνησαν".

Το “εισιτήριο” για τους “8” του Europa League πήρε η Βασιλεία παρά την ήττα της με 1-0 από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Χάρη στο υπέρ τους 2-0 στον πρώτο αγώνα, οι Ελβετοί που έπαιξαν με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο, άφησαν έξω τους Ρώσους που ουσιαστικά “αυτοκτόνησαν”.

Η Ζενίτ προηγήθηκε στο 30′ με κεφαλιά του Βίτσελ, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με αριθμητικό μειονέκτημα από τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και μετά, όταν αποβλήθηκε ο Ντίας. Οι Ρώσοι έκλεισαν στο μισό γήπεδο την αντίπαλό τους και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες.

Ο Ντάνι αστόχησε από τη μικρή περιοχή στο 75′, ο Μπιστρόφ σημάδεψε το δοκάρι στο 83′, αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 86′ όταν ο Σιρόκοφ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζόμερ σε εκτέλεση πέναλτι.

ΖΕΝΙΤ: Ζέβνοφ, Μπρούνο Άλβες (73′ Μπιστρόφ), Ανιούκοφ, Λόμπερτς, Χούμποτσαν, Ντάνι (83′ Φαϊζούλιν), Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Βίτσελ (90′ Μπουκάροφ), Κερζάκοφ, Χουλκ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Ντέγκεν (90’+1′ Στάινχεφερ), Παρκ, Ντράγκοβιτς, Σερ, Καμπράλ, Στόκερ (18′ Φ. Φράι), Ντίας, Ελ Νενί, Στρέλερ (65′ Σάουρο), Σαλάχ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.