Οριστικά Ρούμπιν αντί Ντιναμό

Η UEFA επιβεβαίωσε -όπως αναμενόταν- ότι η Ρούμπιν Καζάν θα αντικαταστήσει την Ντιναμό Μόσχας στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η UEFA επιβεβαίωσε -όπως αναμενόταν- ότι η Ρούμπιν Καζάν θα αντικαταστήσει την Ντιναμό Μόσχας στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ρωσική ομάδα τιμωρήθηκε τον περασμένο μήνα με αποκλεισμό από τις ευρωπαικές διοργανώσεις για τα τέσσερα επόμενα χρόνια, επειδή παρέβη τους δημοσιονομικούς κανόνες του οικονομικού fair-play.

Ετσι η Ρούμπιν Καζάν, όπως ανέφερε εκπρόσωπός της, θα εισέλθει στη Γ’ προκριματική φάση της διοργάνωσης, ξεκινώντας τους αγώνες της από τις 30 Ιουλίου. Η Ρούμπιν, που έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο στην Ρωσία, την τελευταία σεζόν, τερμάτισε στην πέμπτη θέση, πίσω από την Ντιναμό Μόσχας.

“Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια έκπληξη – σχολίασε ο πρόεδρος της Ντιναμό, Μόσχας Μπορίς Ρότενμπεργκ, στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας-. Σεβόμαστε τις αποφάσεις, δεν είναι κάτι που ξεκίνησε ούτε σήμερα, ούτε και χθες και γι’ αυτόν τον λόγο δεν προχωρήσαμε στην απόκτηση κάποιου παίκτη το χειμώνα. Εμείς έχουμε αποφασίσει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στα νέα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας.” Πάντως ο αποκλεισμός από τις ευρωπαικές διοργανώσεις δεν πρόκειται να συνοδευτεί και από άλλες κυρώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.