Επιβλητική νίκη της Ατλέτικο στη Μόσχα!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήγε στη Μόσχα ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ μετά τη νίκη την περασμένη εβδομάδα, 3-0 επί της Λοκομοτίβ. Οι επιθετικοί της Κορέα, Τόρες και Γκριεζμάν δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους

Δεν υπήρχαν και πολλές σκέψεις ανατροπής των δεδομένων στη Μόσχα μετά την νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, την περασμένη εβδομάδα, με σκορ 3-0 επί της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Κι όσοι είχαν κρυφές ελπίδες κι άλλες.. ψευδαισθήσεις, τους επανέφερε στην τάξη ο 23χρονος Αργεντίνος επιθετικός Κορέα σκοράροντας στο 16ο λεπτό.

Εξάλλου ο Ντιέγο Σιμεόνε το είχε δείξει και στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης παίζοντας στην Κοπεγχάγη επιθετικά και προπάντων σοβαρά!

Αυτό το γκολ πέραν της απογοήτευσης που πρόσφερε στους ρομαντικούς ταξιδιώτες των ποδοσφαιρικών ονείρων, απέβαλλε και πολλά άγχη ένθεν κι ένθεν στο παγωμένο τερέν του RZD Arena της Μόσχας.
Ο ρυθμός έγινε πολύ γρήγορος και γρήγορα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Πολωνό Ρίμπους στο 20ο λεπτό.

Όμως η Ατλέτικο, ούτε την χαρά της νίκης της παρηγοριάς δεν είχε διάθεση να προσφέρει στην Ρώσικη ομάδα.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο 23χρονος Σαούλ έκανε το 1-2.
Λίγο μετά ο προπονητής του τον αντικατέστησε βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα με την χρησιμοποίηση του Γκριεζμάν.
Ο Γάλλος διεθνής κέρδισε πέναλτι στο 65’ που μετέτρεψε σε γκολ ο Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός φορ με μόλις δύο γκολ ως τώρα στο Ισπανικό πρωτάθλημα, τρία στο κύπελλο αλλά.. «άκαπνος» στα Ευρωπαϊκά ματς, ήθελε και κάτι άλλο.
Το κατάφερε πέντε λεπτά αργότερα σημειώνοντας το 1-4 έπειτα από αντεπίθεση και μπαλιά του Κορέα.

Στο 86ο λεπτό η Ατλέτικο ανάγκασε τον κόσμο να χειροκροτήσει! Και τι άλλο να έκανε βλέποντας τον Κορέα να “χορεύει” τον προσωπικό του αντίπαλο δίνοντας στη γωνιά της μεγάλης περιοχής στον Γκριεζμάν. Ο Γάλλος με ένα καταπληκτικό κρεμαστό σουτ πέτυχε το ωραιότερο γκολ του αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό 1-5


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.