Το γύρισε η Λάτσιο και πήρε πλεονέκτημα

Η Σάλτζμπουργκ έφτασε στο 71' να έχει στα χέρια της μεγάλο αβαντάζ για την πρόκριση (2-2), αλλά μέσα σε επτά λεπτά η Λάτσιο ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε τη νίκη με δύο γκολ διαφορά (4-2).

Η Σάλτζμπουργκ έφτασε στο 71′ να έχει στα χέρια της μεγάλο αβαντάζ για την πρόκριση (2-2), αλλά μέσα σε επτά λεπτά η Λάτσιο ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε τη νίκη με δύο γκολ διαφορά (4-2).

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Λούλιτς (8′), αλλά με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου του αγώνα ο Μπερίσα έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα. 

Οπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο η Λάτσιο μπήκε δυνατά και πήρε ξανά το προβάδισμα με τον παρόλο (49′), όμως και πάλι η Σάλτζμπουργκ είχε την απάντηση με τον Μιναμίνο στο 71′. Κάπου εκεί όλοι πίστεψαν πως οι φιλοξενούμενοι θα είχαν σημαντικό προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού. Ολοι εκτός από τους παίκτες του Ινζάγκι, οι οποίοι απάντησαν άμεσα και μάλιστα μέσα σε δύο λεπτά πέτυχαν ισάριθμα γκολ με τους Φελίπε Αντερσον (74′) και Ιμόμπιλε (76′) για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φτάσουν στη νίκη με 4-2. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.