Κωστένογλου: ” Να βρεθεί λύση στα διοικητικά”

Την πίστη του πως θα βρεθεί λύση στα διοικητικά της ΑΕΚ, εξέφρασε ο Νίκος Κωστένογλου.

Την πίστη του πως θα βρεθεί λύση στα διοικητικά της ΑΕΚ, εξέφρασε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο Έλληνας τεχνικός παρουστιάστηκε απογοητευμένος από την εξέλιξη του ματς και την ήττα της ομάδας του από την Άντερλεχτ, ενώ τόνισε πως η “Ένωση” άξιζε κάτι παραπάπω στη σημερινή αναμέτρηση.

Για το ματς: “Είμαι στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Στο 4ο λεπτό δεχθήκαμε γκολ, ήταν ψυχρολουσία αλλά δεν χάσαμε τον έλεγχο, ισοφαρίσαμε αλλά δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε. Δεχθήκαμε δεύτερο γκολ αλλά στο β’ μέρος αλλάξαμε την εικόνα μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας. Συμμετείχαν στην 11άδα παιδιά που για πρώτη φορά έπαιξαν στην Ευρώπη και μάλιστα κόντρα σε πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να αγνοήσουμε την προσπάθεια τους. Είμαι απογοητευμένος μόνο από το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει με τη δεύτερη ευκαιρία του Λεονάρντο. Η Αντερλεχτ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν ήταν απειλητική. Επιπλέον, ενώ έκανε δύο αλλαγές στο ημίχρονο, είχαμε και την αναγκαστική του Βάργκας. Ενώ προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση, έχουμε θλαστικά προβλήματα και αυτό είναι το τρίτο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ηταν κάτι που είχα προβλέψει και γι’ αυτό διαχειρίζομαι έτσι τα παιχνίδια. Βλέπετε ότι βγαίνω αληθινός. Δεν πρέπει όμως να αγνοήσουμε αυτή την προσπάθεια των παιδιών”.

Για Βάργκας: “Από ό,τι μου είπε το ιατρικό επιτελείο ο Βάργκας θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες”.

Για τα διοικητικά της ΑΕΚ: “Δεν έχω κάποια επίσημη πληροφόρηση για τις εξελίξεις στα διοικητικά. Ελπίζω να βρεθεί λύση γιατί αλλιώς σε βάθος χρόνου θα παρουσιαστούν προβλήματα. Η υπομονή των παιδιών είναι ήδη πολύ μεγάλη, δεν έχω κανένα παράπονο και αποδεικνύεται και στην πράξη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.