Αρτέτα: «Δεν ήμασταν καλοί, αλλά προκριθήκαμε…»

Ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε χαρούμενος για την πρόκριση της Άρσεναλ, έστω κι αν αυτή δεν συνοδεύτηκε από την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε χαρούμενος για την πρόκριση της Άρσεναλ, έστω κι αν αυτή δεν συνοδεύτηκε από την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Άρσεναλ:
«Έχω θετικά συναισθήματα, είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε. Αλλά θα θέλαμε μια καλύτερη εμφάνιση γιατί δεν φτάσαμε στα επίπεδα που θέλαμε και μπορούμε. 

Δε νομίζω ότι πήραμε μια ρεβάνς για τον περυσινό αποκλεισμό, απλά αισθανόμαστε καλά που προκριθήκαμε. Ο Ολυμπιακός νίκησε, έχουμε σεβασμό για το κλαμπ τον προπονητή και τους παίκτες του. Αλλά καταφέραμε να προκριθούμε. 

Το πρώτο ματς ήταν το κλειδί, αλλά π[πιστεύω ότι και σήμερα μπορούσαμε καλύτερα γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας.

Σε μερικές φάσεις όντως αμυνθήκαμε πολύ βαθιά, ξέραμε ότι θα βρούμε χώρο όμως στην αντεπίθεση. Υποφέραμε στο τελευταίο κομμάτι του ματς γιατί ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη φυσική κατάσταση. 

Δεν ήμασταν καλοί με την μπάλα και στις τελικές που είχαμε. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται στην διοργάνωση αν θες να συνεχίσεις και να φτάσεις ως το τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.