Ντιναμό-Τότεναμ 3-0: Έγραψε ιστορία με Όρσιτς (hls)

Με χατ τρικ του Όρσιτς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πήρε μία ανέλπιστη πρόκριση, για πρώτη φορά, στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.

Με χατ τρικ του Όρσιτς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πήρε μία ανέλπιστη πρόκριση, για πρώτη φορά, στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Όλα έμοιαζαν εναντίον της. Είχε ηττηθεί 2-0 στο πρώτο ματς του Λονδίνου από την Τότεναμ, ο τεχνικός της Ζόραν Μάμιτς και ο αδερφός του Ζντράβκο θα οδηγηθούν στη φυλακή για απάτη του δημοσίου, οπότε στον πάγκο κάθισε ο βοηθός του Ζόραν Μάμιτς, αλλά το «Μαξιμίρ» αποδεικνύεται φόβητρο για κάθε ομάδα. Έστω και χωρίς φιλάθλους!

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχε χάσει μόλις 1 από τα 16 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένων και των προκριματικών). Φόβητρο για την άμυνα των Λονδρέζων, αποδείχτηκε και ο Μίσλαβ Όρσιτς. Ο 28χρονος σε μία από τις καλύτερες βραδιές της καριέρας του, πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας τα 18 μέσα στη σεζόν και η πρωταθλήτρια Κροατίας, οδήγησε το ματς στην παράταση. Ο Όρσιτς, μάλλον είχε πάρει προσωπικά την υπόθεση-πρόκριση και ολοκλήρωσε μια «μαγική» βραδιά με τρίτο γκολ στο 106΄.

Ο μεγάλος σταρ της αναμέτρησης, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που πετυχαίνει τουλάχιστον 2 γκολ απέναντι σε αγγλική ομάδα, σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση! Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Ζοζέ Μουρίνιο έχασε έναν αγώνα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τρία γκολ διαφορά. Οι δύο από αυτές τις ήττες ήρθαν με τους Σπερς (η 2η εναντίον της Λειψίας, τον Μάρτιο του 2020).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.