Άρσεναλ: Όλα καλά με Αρτέτα και Ομπαμεγιάνγκ

Ο Ισπανός μάνατζερ της Άρσεναλ μίλησε με τον Ομπαμεγιάνγκ μετά το πειθαρχικό παράπτωμα του επιθετικού των κανονιέρηδων. Το θέμα λύθηκε θετικά. Άγνωστο αν θα είναι βασικός με Ολυμπιακό.

Ο Ομπαμεγιάνγκ άργησε να πάει σε συνάντηση της Άρσεναλ πριν τον αγώνα με την Τότεναμ. Αποτέλεσμα να μείνει εκτός ενδεκάδας και να μην αγωνιστεί καθόλου στο ντέρμπί.

Οι κανονιέρηδες νίκησαν με 2-1, με ανατροπή του σκορ. 

Ο Μίκελ Αρτέτα στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Europa League αποκάλυψε πως το θέμα με τον Γκαμπονέζο φορ συζητήθηκε και λύθηκε… θετικά. 

“Μιλήσαμε. Το θέμα λύθηκε με θετικό τρόπο και… προχωράμε. Για να βρει θέση στην ενδεκάδα θα πρέπει, όπως όλοι, να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, σε όλα. Σε αυτό δεν κάνω εξαίρεση για κανέναν. Θα είναι δύσκολο το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν έχει κριθεί τίποτα και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι”.

Ο Αρτέτα δεν αποκάλυψε αν θα είναι στο βασικό σχήμα ο Ομπαμεγιάνγκ. Από την πλευρά του ένας από τους σκόρερς της Άρσεναλ στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό ο Ελνένι είπε

“Εκτός γηπέδου ο Όμπα είναι ένας φανταστικός τύπος. Ο κόουτς είπε ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σαν συμπαίκτης πάντως είναι φανταστικός. Είναι ο αρχηγός μας και πάντα μας στηρίζει εντός και εκτός γηπέδου”.

Η Άρσεναλ νίκησε 3-1 στο πρώτο παιχνίδι τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Το ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 19:55, στο Λονδίνο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.