Europa League: Πρόκριση από σήμερα για Ρόμα, Τότεναμ και Γρανάδα (vids)

Μετά από τους πρώτους αγώνες στην φάση των "16" του Europa League Ρόμα, Τότεναμ και Γρανάδα πήραν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση.

Οι πρώτες αναμετρήσεις στην φάση των “16” του Europa League έδωσαν ένα ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους με την πρόκριση σαφώς να κρίνετε σε μια εβδομάδα στις ρεβάνς των αγώνων.

Ρόμα – Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-0

Όπως δείχνει το τελικό αποτέλεσμα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι γηπεδούχοι έχουν πάρει ήδη το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa League με την ρεβάνς πιθανότατα να είναι πλέον μια τυπική διαδικασία.

Το σκορ άνοιξε στο 23ο λεπτό ο Πελεγκρίνι για να έρθουν δυο ακόμη τέρματα στο 73 από τον Ελ Σαράουι και 4 λεπτά αργότερα από τον Μαντσίνι και να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Τότεναμ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-0

Η ομάδα Ζοσέ Μουρίνιο χωρίς να έχει για αρκετή ώρα το πόδι στο γκάζι πήρε μια νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ με αποτέλεσμα να έχει ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτικά την κατοχή της μπάλας ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα και έφτασαν στην επίτευξη 2 τερμάτων με τον Χάρι Κέιν στο 25ο και 70ο λεπτό γεγονός που απλοποιεί αρκετά το έργο τους ενόψει της ρεβάνς.

Γρανάδα – Μόλντε 2-0

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έφτασε στην νίκη αλλά δεν ήρθε με τόσο εύκολο τρόπο όσο πιθανόν να δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Σημαντικό ρόλο σίγουρα έπαιξε η αποβολή του Έλινγκσεν στο 71ο λεπτό με την διαφορά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ανάμεσα στις δυο ομάδες να είναι μόλις στο ένα τέρμα.

Το σκορ άνοιξε στο 26 ο Μολίνα για να διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους ο Σολδάδο.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.