Europa League: Βήμα πρόκρισης για Άγιαξ, Βιγιαρεάλ, μοιρασιά στην Πράγα( (vids)

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση τους στην προημιτελική φάση του Europa League έκαναν ο Άγιαξ και η Βιγιαρεάλ, ενώ η Σλάβια Πράγας άφησε ανοικτούς "λογαριασμούς" με τους Ρέιντζερς. 

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση τους στην προημιτελική φάση του Europa League έκαναν ο Άγιαξ και η Βιγιαρεάλ, ενώ η Σλάβια Πράγας άφησε ανοικτούς “λογαριασμούς” με τους Ρέιντζερς. 

Άγιαξ – Γιούνγκ Μπόις 3-0

Άνετη ήταν η βραδιά για τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, καθώς η ομάδα του Τεν Χαχ επικράτησε 3-0 των Γιούνγκ Μπόις με… αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον βρίσκεται… αγκαλιά με το εισιτήριο της πρόκρισης. Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ με τον Κλάασεν στο 62ο λεπτό, ο Τάντιτς πέτυχε το δεύτερο τέρμα του “Αίαντα” στο 82′ και ο Μπρόμπεϊ στο 92′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Σλάβια – Γκλάσγκοου Ρέιντζερς 1-1

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησαν οι Γκλάσγκοου Ρέιντζερς μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Σλάβια στην Πράγα. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με το γκολ του Στάντσιου, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ελάντερ στο 36′.

Δυναμό Κιέβου – Βιγιαρεάλ 0-2

Σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε η Βιγιαρεάλ στο Κίεβο, επικρατώντας 2-0 της Δυναμό στο “Ολιμπίνσκι”. Οι Ισπανοί έκαναν το 1-0 στο 30ο λεπτό με τον Τόρες, ενώ ο Αλμπιόλ στο 52ο λεπτό σκόραρε το δεύτερο γκολ του “κίτρινου υποβρυχίου”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.