Μαρτίνς: “Μεγάλο κλαμπ η Άρσεναλ, θα μας βοηθήσει ο Σωκράτης” (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κλήρωση με την Άρσεναλ και την παρουσία του τέως "κανονιέρη" Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ηγηθεί μιας ακόμα σπουδαίας αποστολής για τον Ολυμπιακό, με στόχο να αποκλείσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος έχει βάλει πλώρη να γίνει ο κορυφαίος της ιστορίας του Ολυμπιακού βάσει στατιστικών, μίλησε στο Olympiacos TV, δίνοντας την πρώτη οπτική γωνία για τα ματς με τους λονδρέζους.

Αναλυτικά είπε:

“Είναι μια σύμπτωση το γεγονός ότι θα επαναληφθεί αυτό το ζευγάρωμα με την Άρσεναλ, με τον ίδιο αντίπαλο που αποκλείσαμε πέρυσι. Είναι κάτι πολύ δύσκολο, όμως σε αυτή τη φάση υπάρχουν πάρα πολλοί δύσκολοι αντίπαλοι. Εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα, να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε, παρόλο που είναι ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος και ένα πολύ μεγάλο κλαμπ”.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει μια νίκη κάθε φορά που συναντάει την Άρσεναλ: 

“Το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε. Η πρόκριση είναι ο στόχος μας και δεν έχει καμία σημασία είτε το κάνουμε με μια νίκη είτε με δυο, είτε με καμία”.

Για το αν θα ρωτήσει τον Σωκράτη για πληροφορίες: 

“Σίγουρα θα είναι μια βοήθεια οι πληροφορίες που θα δώσει ο Σωκράτης, αφού είναι ένας παίκτης που τους γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Και εμείς φυσικά θα κάνουμε την ανάλυση μας και την εκτίμηση μας για την Άρσεναλ όπως κάνουμε πάντα στις υποχρεώσεις μας. Ξέρουμε ότι οποιαδήποτε έξτρα πληροφορία θα αποτελέσει βοήθεια αν και εμείς θα αναλύσουμε τον αντίπαλο, όμως σίγουρα ο Παπασταθόπουλος θα μας βοηθήσει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.