Ολυμπιακός: Ίδια συνταγή, άλλη προσέγγιση από Μαρτίνς

Ποια είναι τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Ο ρόλος του Φορτούνη και η ανακούφιση για Μπα.

Ξημερώνει μέρα μάχης για τον Ολυμπιακό, που θα μετρήσει τις αντοχές του στο ηψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αν όλα πάνε καλά θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για διάκριση στο Europa League, μετά την περσινή απέναντι στη Γουλβς. Τέτοιες μέρες, συγκεκριμένα στις 27 Φεβρουαρίου του 2020, ο Ολυμπιακός απέκλειε την Άρσεναλ σε μια σαφώς δυσκολότερη αποστολή από τη σημερινή (22.00, MC Novasports.gr), απέναντι στην Αϊντχόφεν. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κρύφτηκε στη συνέντευξη τύπου και είπε πως ο Ολυμπιακόςδεν θα αλλάξει ταυτότητα στο ματς με τους Ολλανδούς. Δεν το έχει κάνει απέναντι σε πολύ ισχυρότερους αντιπάλους, προφανώς δεν θα το κάνει τώρα, που έχει στη διάθεση του το 4-2 του Φαλήρου. Είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος να επιλέξει τα ίδια πρόσωπα για το αρχικό σχήμα, πλην της αναγκαστικής αλλαγής του καταπονημένου Σωκράτη με τον Μπα. Είναι μια ανακούφιση για τον Μαρτίνς πως ο Μπα είναι στη διάθεση του και φυσικά έχει πολλά κοινά αγωνιστικά λεπτά με τον Σεμέδο. Αυτό είναι ένα στοιχείο, που αυτόματα θα ανεβάσει ποιοτικά την αμυντική λειτουργία. 

Ο παράγοντας Φορτούνης είναι πάντα υπολογήσιμος για κάθε ματς. Αν και ο Ματιέ Βαλμπουενά φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για μια θεση στις πτέρυγες του 4-3-3 του Πορτογάλου, δεν είναι απίθανη η… έκπληξη με Φορτούνη. Η συνύπαρξη των δύο στο ίδιο σχήμα δεν έχει ενθουσιάσει μέχρι στιγμής, έτσι αν ο Έλληνας μέσος επιλεγεί για την αρχική ενδεκάδα, ο Γάλλος θα μείνει στον πάγκο και το αντίστροφο.

Από εκεί και πέρα ο Σα θα είναι κάτω από τα γκολποστ, Λαλά, Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά στη μεσαία γραμμή, ενώ προστά τους θα επιχειρούν οι Βαλμπουενά (Φορτούνης), Μπρούμα και Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.