Γκατούζο: «Είμαι ο βασικός υπεύθυνος»

Η Νάπολι έχει αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοσή της, το μέλλον του Γκατούζο στον πάγκο είναι άδηλο και ο δεύτερος αγώνες με τη Γρανάδα για τους «32» του Europa League μπορεί να κρίνει πολλά.

Για ακόμη μια φορά ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται υπό πίεση. Μετά την ήττα με 4-2 από την Αταλάντα για το πρωτάθλημα, οι Ναπολιτάνοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία με τη Γρανάδα για τους «32» του Europa League.

Τα προβλήματα της Νάπολι εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης (25/2) δεν λείπουν για τον Ιταλό προπονητή και εστιάζονται κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, καθώς είναι τραυματίες οι Οσιμχέν και Πετάνια, ενώ ο Μέρτενς επιστρέφει, ωστόσο δεν μπορεί να αγωνιστεί για περισσότερο από 25 λεπτά, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γκατούζο.

«Περνούμε μια δύσκολη περίοδο, είμαι ο πρώτος υπεύθυνος. Αυτό που βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο δεν αρκεί. Έχουμε ανάγκη από λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις.

Πάντως στα μάτια των παικτών μου είδα πως πιστεύουν στην πρόκριση. Η Γρανάδα είναι καλή ομάδα, αλλά μπορούμε να τη ζορίσουμε. Γελώ όταν ακούω πως δεν έχουμε στόχους στο Europa League. Απλώς, πρέπει να αξιολογούμε το κάθε παιχνίδι έχοντας κατά νου πως παίζουμε ανά τρεις ημέρες» είπε μεταξύ άλλων ο «Ρίνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.